تاریخ انتشار : 21 مهر 1389 15:35
تعداد مشاهدات : 2570

سفیر کشور هلند در سوره

به گزارش روابط عمومی موسسه آموزش عالی سوره  در راستای همکاری موسسه آموزش عالی سوره و کشور هلند در برگزاری هفته فیلم هلند در ایران سفیر کشور پادشاهی هلند در سوره حضور یافت .
دکتر روشن ضمن خوشامدگویی و تشکر برای حضور و اتفاق مبارک بین سوره و سفارت هلند برای شروع پروژه فیلمسازی اظهار امیدواری نمودند.

سپس سفیر هلند ضمن تشکر برای حضور در سوره و تفاهم پروژه فوق و علاقه ایشان و مردم هلند برای ارتباط با ایران و تفاهمات فرهنگی،  اظهار داشت  اطلاعاتی از سفیر ایران در هلند اخذ نموده  برای نزدیکی با فرهنگ مردم ایران و علائق و از جمله اهداء تابلو نقاشی هلندی به ایران برای اثبات این علاقه و همکاری . سالها چشم انتظار حضور در ایران بودم برای درک این زیبائیها.
برای فهم دو طرف مردم و مملکت باید شناخت کاملی از فرهنگ و مردم آن کشور داشته باشند.
هفته فیلم شروع خوبی  برای شناخت و آغاز کار من در ایران بود. صمیمانه تشکر می کنم برای باز کردن این راه و نزدیکی.

دکتر روشن: آن چیزی که شما را به اینجا کشانیده دل و افکار شما است.
سپس دکتر روشن اعضای کمیته  مشترک هفته فیلم هلند را معرفی نمودند.
دکتر دزواره: بازبینی 500 فیلم از هلند معرفی کشور هلند مانند دیگر کشورهای مطرح در فیلمسازی از جمله آلمان و ...
با گذر از همه سختی ها انتخاب فیلم ها بسیار مشکل بود بدلیل فیلم های بسیار خوب که موجود است و البته مشکلات پخش کد باید رفع شود.
ما با کارهای کارگاهی و جلسات بسیار در هفته توانستیم مراحل اداری، بودجه، انتخاب فیلم ها، مجوزها و هماهنگی را به ثمر و نتیجه رسانیم.
دکتر نقاش زاده: بخاطر علاقمندی شما به هنر تشکر می کنم و معتقد هستم که هنرمندان بیشتر از سیاستمداران می توانند تأثیر گذار باشند برای رفع مشکلات جوامع.
دانشجویان ما بسیار علاقمند هستند به سینما و آثار هنری و سینمایی بخصوص  فیلمهای مستند.
سینمای ایران قابلیت و فیلم سازان مطرحی را با خود در جهان معرفی کرده است. و این امکان نیز برای کشور ما نیز در کشور هلند امکان پذیر گردد.
در آخر بررسی مسائل جنبی و جزئیاتی از مراحل پروژه صورت پذیرفت.
در انتها سفیرهلند اظهار داشت: "من تحت تأثیر قرار گرفتم برای حرکت و تلاش شما برای این پروژه و واقعاً از شما و همه دوستان تشکر می کنم.
در پایان دکتر روشن ریاست موسسه  آموزش عالی سوره تابلوی صنایع دستی ایران که  توسط دانشجویان سوره تهیه شده بود به سفیرهلند اهدا نمودند.