تاریخ انتشار : 30 آذر 1389 11:55
تعداد مشاهدات : 6613

برگزاري مراسم اختتاميه نمايشگاه عكس «محرم در اندونزي»

به گزارش روابط عمومي سوره ، در اين مراسم دكتر محمد روشن رئيس دانشگاه سوره ضمن اشاره به ارزشمند بودن عكس هاي ارائه شده در نمايشگاه «محرم در اندونزي» گفت: نقش هنر در انتقال مفاهيم انساني ، نقشي ماندگار است.

وي همچنين هدف از تربيت هنرمند متعهد را استفاده از سلاح برنده هنر در انتقال مفاهيم ديني دانست و اين امر را ازجمله اهدافي خواند كه توسط سازمان تبليغات اسلامي دنبال مي شود.

محمد روشن افزود: طي سي سال اخير ما براي ارائه مفاهيم ديني و انساني از طريق زبان هنر، چندان هنر به خرج نداده ايم و بيش تر سرگرم شكل و فرم شده ايم تا اينكه به محتواي مطلوب بپردازيم.

رئيس دانشگاه سوره يادآور شد: وقت آن رسيده است از كساني كه هنر اسلام و انقلاب را باور دارند، در راستاي رسيدن به هنر متعالي استفاده شود.

همچنين دكتر روشن پيرامون لزوم پرداختن به ابعاد مختلف شخصيت هاي برجسته قيام عاشورا گفت: بايد در انتقال مفاهيم واقعه عاشورا با زبان هنر به شخصيت هاي برجسته اي كه در اين قيام با حضرت اباعبدلله الحسين(ع) همراهي كردند و او را در مبارزه با يزيد و يزيديان ياري نمودند نيز پرداخته شود.

رئيس دانشگاه سوره در پايان صحبت هايش با اشاره به اينكه استاد رضا محمدي هنرمندي است كه در عرصه دفاع مقدس و تعالي هنر ديني فعاليت داشته است، گفت: وظيفه ما نكوداشت هنرمنداني اينچنيني است كه در هنرشان محتواي اثر بخش ديني به چشم مي خورد.

همچنين در اين مراسم كه 28 آذر در دانشگاه  سوره برگزار شد، محسن مومني شريف رئيس حوزه هنري در سخنان كوتاهي از برگزاري نكوداشت رضا محمدي كه هنرش را در راه فرهنگ متعالي و عاشورا قرار داده است، قدرداني كرد و بر لزوم حمايت از هنرمنداني كه محتواي ديني را گسترش مي دهند، تأكيد كرد.

گفتني است، استاد رضا محمدي هنرمند جانباز عرصه دفاع مقدس داراي بيش از 50 سال سابقه عكاسي بوده و داراي مدرك درجه يك هنري است.

رضا محمدي تاكنون بيش از دويست نمايشگاه عكس در داخل و خارج از كشور برگزار كرده و داراي بيش از يكصد لوح سپاس، تنديس و نشان افتخار داخلي و خارجي در عرصه فرهنگ و هنر است.