تاریخ انتشار : 5 دی 1389 6:23

مراسم هفته پژوهش

رئیس دانشگاه سوره در مراسم نکوداشت هفته پژوهش که عصر چهارشنبه در دانشگاه سوره برگزار شد گفت: پژوهش امری است که از آغاز خلقت به وسیله همه پیامبران به مردم سفارش شده است. در قرآن مجید نیز به شکل های مختلف به این امر سفارش شده است.

وی ادامه داد: به عقیده من آموزش امری است که پیش از هر چیز به پژوهش نیاز دارد؛ هر چند ما در این زمینه پیشرفت چندانی نداشته ایم با این حال مدام در تلاش هستیم تا به موفقیت تازه ای دست پیدا کنیم. متاسفانه در کشور خلاف بسیاری سرزمین های دیگر، هرکسی می تواند پژوهشگر شود اما مثلا هرکسی نمی تواند استاد دانشگاه شود.

روشن درباره پژوهش مطلوب نیز گفت: پژوهش مطلوب باید هدفمند باشد. به خصوص ما در دانشگاه سوره به دنبال اهداف خاصی هستیم و می خواهیم روی موضوعات ویژه ایی کار کنیم. شاید در دانشگاه های دیگر استادان و دانشجویان دوست داشته باشند روی هر موضوعی کار کنند، این بسیار خوب است اما سوره اهداف دیگری دارد و به همین دلیل به دنبال پژوهش هایی است که بیش از هرچیز به هنر اسلامی و انقلابی بپردازند.

وی ادامه داد: هر دانشگاهی وظیفه دارد تریبونی فراهم کند که پژوهشگران آن، بتوانند از آن برای بیان نظرات و یافته هایشان استفاده کنند. این تریبون مجله هر دانشگاه است، «رهپویه هنر» مجله دانشگاه ماست که با تایید وزارت ارشاد به زودی ارتقا پیدا می کند.

وی درباره برنامه نکوداشت روز پژوهش نیز گفت: ااین برنامه به مناسبت روز پژوهش برگزار شد، با این حال از کاستی هایی برخوردار بود که امیدواریم در سال ها آینده بهتر شود. قصد داریم برای سال آینده پژوهش های برتر در زمینه معارف اسلامی را بررسی کرده و به صورت ورک شاپ ارائه دهیم.امیدورایم همه کارهایی که ارائه می دهیم در راستای ذات اقدس الهی باشد.

پس از سخنان محمد روشن؛ رئیس دانشگاه سوره، فاطمه حیدری به اجرای نمایش پرده خوانی «درخت بخشنده» پرداخت. این نمایش پرده خوانی که شکوفه ماسوری از استادان برتر دانشگاه سوره آن را کارگردانی کرده است درباره درختی است که همه هستی خود را به یک انسان می بخشد.

پس از اجرای این نمایش از پژوهشگران برتر دانشگاه سوره تجلیل شد. به این ترتیب، از استادان پژوهشگر این دانشگاه: اکرم قاسم پور، ویکتوریا کریمی، شکوفه ماسوری، فرزاد مافی، سلیمان سعید ابادی با لوح تقدیر قدر دانی شد.

همچنین صبری ذکری، مرتضی فرامرز و امین انصاری به عنوان دانشجویان برتر این دانشگاه در این مراسم به حاضران معرفی شدند و از عبدالکریم عطارزاده، امیر علی مسعودی و مهران هوشیار نیز به عنوان پژوهشگر برتر تجلیل شد. این مراسم یک بخش جنبی نیز داشت که در آن به مناسبت تقارن هفته پژوهش با ماه محرم، از الناز مصطفایی و سارا جلالی؛ دانشجویان رشته نقاشی این دانشگاه به عنوان عاشورا پژوه قدردانی شد.