تاریخ انتشار : 26 بهمن 1389 11:33
تعداد مشاهدات : 4207

بسم رب الشهدا و الصالحین و الصادقین

ژاله پرپر شد ولي ، در شاهراه شهداي ميدان ژاله ،عاشقانه ايستاد وعارفانه رفت، صانع ،در لابه لاي خنده هاي تصنعي حقوق بشري ها ،و در ميان ژستهاي مصنوعي مدعيان حق خواهي و نوچهرگان شيطاني،بافت نگاههايش فرسودگي رشته  هاي استعمار پير را داشت ،جان باخت ،ژاله پرپرشد، و خونش،  برگي بر دفتر خونين مجاهدتها افزود، و يادش، آتش افروز جان بيگانگان خواهد شد...

فتنه گران، عناصر منافقین، سلطنت طلبان و اراذل اوباش با حضور در برخی خیابان های  تهران موجب بروز اغتشاشاتی در شهر شدند ؛ این تجمع که پی رو در خواست سران فتنه که به دستور اربابان خود برای دور کردن افکار عمومی از سمت حرکت ها ی انقلابی جهان عرب به سمت ایران تدارک دیده شده بود،  باعث ایجاد نا امنی در شهر شد. در این فضای نا امن گروه تروریستی منافقین در یک اقدام وحشیانه 4 نفر از هم وطنانمان را مجروح و دانشجوی رشته ی نمایش دانشگاه هنر را به شهادت رساندند. بسیج دانشجویی  دانشگاه سوره این اقدام را محکوم کرده و هم چنین قصد دارد به همراه دیگر بسیجیان و دانشجویان دانشگاه های تهران پس از تشییع پیکر صانع ژاله" که فردا قرار است ساعت 9:30 صبح از مقابل دانشگاه هنر به سمت دانشگاه تهران برگزار شود" به سمت ساختمان قوه ی قضائیه راه پیمایی کرده و با اجتماع مقابل این نهاد خواستار محاکمه و اعدام سران فتنه و محاربان باشد.