تاریخ انتشار : 28 خرداد 1387 8:23

بيست و پنجمين جلسه هيأت امناء موسسه آموزش عالي سوره برگزار شد

به گزارش روابط عمومي موسسه آموزش عالي سوره، در اين جلسه كه در دفتر رئيس هيأت امناء موسسه برگزار گرديد، آقايان دكتر خاموشي (رئيس هيأت امناء)، دكتر نديمي، دكتر بنيانيان، دكتر علي منتظري، دكتر اكبر قاضي ابراهيم زرگر، دكتر جواد اژه اي، دكتر سيدغلامرضا اسلامي، دكتر عبدالحسين طاهري، دكتر زهرا رهنورد و دكتر محمد روشن حضور داشتند.

اين جلسه 11 مصوبه داشت كه از مهمترين عناوين آن مي توان به بررسي سند چشم انداز توسعه موسسه، اخذ مجوز جذب 14 نفر عضو هيأت علمي، ايجاد رشته هاي جديد و مكان يابي موسسه اشاره نمود.

جلسات هيات امناء براساس آيين نامه وزارت علوم، تحقيقات و فن آوري در هر سال 4 نوبت در دانشگاه ها برگزار مي شود و بالاترين نهاد تصميم گيري در دانشگاه ها مي باشد.

شايان ذكر است جلسات هيأت امناء موسسه در سالهاي اخير بصورت مستمر و منظم، برابر با آئين نامه برگزار شده است.