تاریخ انتشار : 13 تیر 1387 6:27

اطلاعيه مركز آموزشهاي آزاد هنري موسسه سوره

مراسم افتتاحيه مدارس عالي موسيقي

مراسم افتتاحيه مدارس عالي موسيقي در گرايشهاي آهنگسازي و نوازندگي ايراني و جهاني در تاريخ 9/3/87 با حضور مدير مركز آموزشهاي آزاد دانشگاه سوره و اساتيد و هنرجويان موسيقي و خانواده هايشان برگزار شد.

در اين مراسم اهداف تاسيس مدارس هنري و برنامه هاي اين مدارس به تفضيل مورد بحث قرار گرفت.

اجراي موسيقي اساتيد موسيقي بخش ديگري از اين مراسم بود. از ويژگيهاي اين مدارس، تنوع گروه سني از مقطع دبستان به بالا مي باشد و نيز برنامه ريزي تخصصي براي هر گروه سني از ديگر ويژگيهاي اين مدارس نظام آموزشي ترمي ـ واحدي است كه هنرجويان مشابه نظام دانشگاهي انتخاب واحد داشته و در پايان هر ترم آزمونهاي پاياني برگزار مي شود و در صورت قبولي امكان ورود به ترم آينده را پيدا مي كنند. نوع طراحي درسها براساس نياز آموزشي هنرجويان و نيز كاربردي بودن دوره ها مي باشد.

از ديگر ويژگيهاي برجسته اين دوره ها استفاده از اساتيد دانشگاهي و نيز در دوره هاي تخصصي استفاده از اساتيد خارجي است.

در اين برنامه بابك آل حيدر مدير گروه مدرسه عالي آهنگسازي و فارغ التحصيل آهنگسازي از اتريش و دانشگاه هنر در خصوص برنامه هاي مدرسه آهنگسازي و ويژگيهاي اين دوره مباحثي را مطرح نمودند.

در ادامه بهرام جمالي مدير آموزشهاي آزاد دانشگاه سوره و عضو هيأت علمي دانشگاه در خصوص سياست هاي دانشگاه و آموزشهاي آزاد در عرصه آموزش هنر و ضرورت آموزش هنر به شكل آكادميك و نيز ويژگيهاي مدرسه عالي نوازندگي سوره مواردي را مطرح نمودند.

اجراي برنامه موسيقي كه توسط آقايان تورج زادپور، نوازنده و مدرس تار مدرسه موسيقي و وحيد تاج خواننده و مدرس آواز و سلفژ مدرسه موسيقي به همراه سجاد جمالي نوازنده تنبك قطعاتي را در دستگاه نوا اجرا شد، يكي ديگر از بخشهاي جذاب مراسم افتتاحيه مدرسه عالي موسيقي بود.

شروع اولين دره مدرسه عالي آهنگسازي سوره

اين دوره با حضور جناب آقاي بابك آل حيدر و بهرام جمالي و امير قاسمي آغاز شد. دروس ارائه شده در اين دوره تاريخ موسيقي جهان، سلفژ و ديكته موسيقي، پيانو عمومي و تئوري موسيقي است.

روزهاي تشكيل اين دوره پنجشنبه و جمعه و مكان آن دانشگاه سوره مي باشد.

شروع اولين دورسه مدرسه عالي نوازندگي

اين دوره در گروه سني كودك و نوجوان با حضور جناب آقاي بهرام جمالي، زكريا يوسفي و شيلان اردلان راه اندازي شد.

در اين ترسم درسهاي ساز تخصصي، تئوري موسيقي و سلفژ ارائه شده است.

طول ترم اين دوره 3 ماهه مي باشد.

هشتمين دوره مدرسه عالي بازيگري

اين دوره با مدريت استاد داريوش ارجمند وبا حضور جناب آقاي علي ژكان، حسن خليلي فر، سهراب ميرسپاسي، رضا كشاورز و عليرضا احمدزاده راه اندازي شد.

در اين دوره درسهاي بازيگري، بازي براي دوربين، فن بيان، تنفس و حركت، پانتوميم و تحصيل نمايشنامه ارائه شده است.

سومين دوره مدرسه عالي كارگرداني

اين دوره با حضور استاد علي ژكان، سهراب ميرسپاسي، عليرضا احمدزاده و جعفر حسني راه اندازي شد.

در اين دوره دروس تدوين، تصويربرداري، اصول كارگرداني و فيلمنامه نويسي ارائه شده است.

در پايان هر دوره هنرجويان با استفاده از امكانات تصويربرداري و تدوين مركز آموزشهاي آزاد و با نظارت استادان مربوطه به عنوان پروژه پاياني فيلم كوتاه توليد مي كنند.

راه اندازي سومين دوره گريم

اين دوره در 2 حوزه گريم زيبايي و گريم حرفه اي فعال مي باشد. در گريم حرفه اي جناب آقاي حميد حمزه و در گريم زيبايي سركار خانم فرحناز حسينعلي حضور دارند.

راه اندازي دوره فيلمنامه نويسي

اين دوره با حضور جناب آقاي جعفر حسني عضو شوراي فيلمنامه سيما فيلم و عضو شوراي فيلمنامه حوزه هنري برگزار مي شود.

راه اندازي اولين دوره مدرسه انيميشن سوره

اين دوره در تاريخ 19/4/87 به شكل رسمي فعاليت خود را آغاز مي نمايد.

در اين دوره درسهاي اصول انيميشن كلاسيك، اصول طراحي، استوري بُرد، آشنايي با مايا، تاريخ انيميشن و زيبايي شناسي انيميشن ارائه شده است.

راه اندازي اولين دوره مدرسه عالي معماري و معماري داخلي

اين دوره با مديريت دكتر حسن اصانلو عضو هيأت علمي دانشگاه و حضور اساتيد دانشكده معماري دانشگاه سوره در محل دانشكده معماري راه اندازي شد.

راه اندازي دوره تصويربرداري و نور

دوره تصويربرداري و نور در مدرسه عالي بازيگري و كارگرداني مركز آموزشهاي آزاد دانشگاه سوره راه اندازي شد. اين دوره توسط استاد جناب آقاي محمود اميني تدوين مي شود كه شامل مباحث:

ـ آشنايي با امكانات دوربين و قاب تصوير

ـ آشنايي با انواع دوربين

ـ آشنايي با كيفيت بافت، نور و رنگ در تصوير

ـ آشنايي با لنزهاي مختلف و زواياي تصويربرداري و دوربين

ـ آشنايي با حركت و كيفيت تصويربرداري در زمانهاي مختلف و شيوه هاي تصويربرداري

فيلم مستند «يك روز از زندگي عزيز افغاني»، توسط استاد جناب آقاي عليرضا احمدزاده و دانشجويان دوره كارگرداني مركز آموزشهاي آزاد سوره در اين مركز تدوين و آماده نمايش شد.

نمايشنامه هاي «فرار براي هميشه» و «از پشت پرده ها» توسط هنرجويان دوره بازيگري مركز آموزشهاي آزاد سوره به كارگرداني حسن خليلي آماده اجرا و نمايش شد.

مدرسه عالي بازيگري و كارگرداني مركز آموزشهاي آزاد دانشگاه سوره براي دوره هاي بازيگري و كارگرداني و دوره هاي تكدرس تدوين، تصويربرداري، گريم سينما و تئاتر، گريم زيبايي و اكپرسيون كودك و فيلمنامه نويسي هنرجو مي پذيرد.

مركز آموزشهاي آزاد هنري دانشگاه سوره، دوره هاي آزاد هنري برگزار مي كند

مدرسه عالي بازيگري و كارگرداني: تدوين، فيلمنامه نويسي، گريم، تصويربرداري با مديريت استاد داريوش ارجمند و با حضور شهره لرستاني، علي ژكان، مهدي ارجمند، رضا كشاورز، حسن خليلي فر، سهراب ميرسپاسي، حميد حمزه و ...

مدرسه عالي معماري و معماري داخلي

با مديريت دكتر حسن اصانلو