تاریخ انتشار : 22 مرداد 1387 5:7

معرفي دفتر انيميشن سوره

مقدمه:

دفتر انيميشن سوره زيرمجموعه اي از مركز آموزش هاي آزاد دانشگاه سوره مي باشد كه در تيرماه هشتاد و هفت رسماً آغاز به كار كرد.

رسالت اين مركز، رويكرد تخصصي به انيميشن سه بعدي و كمك به رشد و تعالي اين هنر در ايران مي باشد، كه اين مهم از طريق آموزش توليد و پژوهش ميسر مي گردد و بي شك اين سه بخش به هم وابسته و به نوعي مكمل يكديگرند به اين شرح كه بخش پژوهش، اطلاعات موردنياز بخش آموزش را فراهم كرده و بخش آموزش نيز نيروي كار متخصص و حرفه اي براي بخش توليد پرورش مي دهد و بخش توليد نيازهاي تكنيكي ـ تخصصي جديدي را براي بخش پژوهش مطرح مي كند.

با توجه به اينكه دفتر انيميشن سوره براساس اين تفكر فعاليت هاي آموزشي ـ پژوهشي ـ توليدي خود را شكل مي دهد، از اين رو نوع فعاليت اين دفتر با ساير مراكز مشابه، تفاوت هاي اساسي دارد و اميد است اين رويكرد باعث تعالي كيفي انيميشن هاي توليد شده در ايران، از لحاظ ساختار تكنيكي و زيبايي شناسانه شود.

اين مركز به منظور كمك به اعتلاي هنر انيميشن سه بعدي و بسترسازي براي صنعتي شدن اين هنر تمام توان خود را حول محور آموزش، توليد و پژوهش بكار گرفته تا شايد بتواند گامي ـ هر چند كوچك ـ در راستاي اعتلا و پيشرفت اين هنر برداشته باشد.

اهداف و سياست گذاري:

ـ رويكرد تخصصي به انيميشن 3D

ـ آموزش انسجام يافته آكادميك ترمي واحدي (با برنامه ريزي كاملاً دانشگاهي و اساتيد مجرب).

ـ اعتلاي كيفي انيميشن هاي توليدي از لحاظ ساختار تكنيكي و زيبايي شناسانه (توجه به توليد ناب، به جاي توليد انبوه)

ـ بسترسازي براي صنعتي شدن هنر انيميشن

ـ ايجاد پيوند و ارتباط فرهنگي هنري بين هنرمندان و فعالان در زمينه انيميشن و تلاش در راستاي ساماندهي و مشاوره براي علاقه مندان اين هنر (از طريق عضويت در سايت و انجمن و برگزاري نشست هاي حضوري)

ويژگي هاي اين مركز:

ـ مشتري گرا بودن: اين مركز جلب رضايت و اعتماد مشتري را در سرلوحه كارهاي خود قرار داده و اميد است همت ما در اين راستا از هيچ تلاشي غافل نماند.

ـ ارائه خدمات آموزشي منحصر به فرد در ايران: در اين دوره يك برنامه آموزشي كاملاً منسجم و دانشگاهي (ترمي / واحدي) كه براساس ملاك ها و استانداردهاي جهاني تدوين شده با حضور اساتيد متخصص و مجرب ارائه شده است. هنرجو پس از گذراندن اين دوره، به صورت تخصصي و حرفه اي در هنر انيميشن سه بعدي مهارت پيدا كرده و آماده ورود به بازار كار گسترده اين هنر به عنوان يك متخصص حرفه اي مي شود. لازم به ذكر است كه اين شيوه آموزش براي اولين بار در ايران توسط اين مركز ارائه شده است.

ـ طراحي و ارائه خدمات جديد از طريق اجراي طرح هاي تحقيق و توسعه

ـ به روز بودن، نوگرايي و نوآفريني

برنامه هاي اجرايي:

ـ برگزاري همايش ها و مستر كلاسهاي آموزشي ـ پژوهشي

ـ ايجاد بانك اطلاعاتي از فعالان و متخصصان در زمينه انيميشن (مشخصات فردي، تخصص، زمينه فعاليت، تلفن هاي تماس) جهت استفاده مركز و يا ارائه به كارفرمايان ديگر

ـ ايجاد آرشيو انيميشن

ـ ايجاد آرشيو آموزشي (كتب الكترونيكي، DVD، و ...)

ـ تحقيق و ترجمه جديدترين مقالات معتبر اينترنتي در زمينه انيميشن

ـ ترجمه مصاحبه با بزرگان انيميشن جهان، جهت بهره مندي از نقطه نظرات و تجربيات آنها