تاریخ انتشار : 22 مهر 1387 10:59

جلسه دفاع از پايان نامه اولين فارغ التحصيل رشته نقاشي در دانشگاه سوره

شكيبا پرورش دانشجوي رشته نقاشي در مقطع كارشناسي ارشد ، دوشنبه 22 مهر راس ساعت 13، از پايان نامه كارشناسي ارشد خود در رشته نقاشي با عنوان بررسي نقش تصويري زن در داستانهاي هزار و يك شب دفاع كرد .
به گزارش روابط عمومي موسسه آموزش عالي سوره ، در جلسه دفاعيه كه در نگارخانه آيه واقع در دانشگاه سوره برگزار شد، اساتيد برجسته رشته نقاشي، از جمله دكتر بهنام كامراني ، خسرو خسروي ، احمد خليلي فر، بهزاد خسروي نوري ، دكتر عبدالكريم عطارزاده و دكتر همايون سليمي حضور داشتند .
در پايان دكتر همايون سليمي به عنوان استاد راهنما سخناني را ايراد كردند و ضمن تشكر و قدرداني از شكيبا پرورش پايان نامه وي را جذاب خواندند .
لازم به ذكر است كه ميترا جشني  اولين فارغ التحصيل در رشته نقاشي در مقطع كارشناسي ارشد از دانشگاه سوره مي باشد .