تاریخ انتشار : 24 فروردین 1398 11:49

آغاز دهمین جشنواره دانشجویی تئاتر سوره

دهمین جشنواره دانشجویی تئاتر سوره 24 فروردین لغایت 31 فروردین در هفت سالن برگزار می شود.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه سوره، بیک زاده دبیر دهمین جشنواره دانشجویی تئاتر سوره از آغاز این جشنواره از 24 فروردین خبر داد و گفت: دهمین جشنواره دانشجویی تئاتر سوره به مدت یک هفته تا 31 فروردین در پنج بخش «صحنه و مونولوگ»، «آف استیج»، «نمایشنامه‌نویسی»، «رپرتوار» و «پژوهش» برگزار می شود.
وی با اشاره به انتشار جدول زمانبندی اجراها افزود: دهمین جشنواره دانشجویی تئاتر سوره در سالن های رادی و فتحعلی بیگی (در دانشگاه سوره) و همچنین سالن های مولوی، عمارت روبرو، خورشیدی، خانه هنر پیچازی و پلاتو مومان برگزار می شود.
دبیر دهمین جشنواره دانشجویی تئاتر سوره گفت: مراسم افتتاحیه این جشنواره ساعت 12 و 30 دقیقه امروز (24 فروردین) در سالن رادی دانشگاه سوره برگزار می شود.
محمدرضا بیک بابایی (دبیر اصلی)، شکوفه ماسوری (استاد مشاور اجرایی)، علی اصغر دشتی (استاد مشاور هنری)، کسری یاری (دبیر اجرایی)، مارال آتشی (دبیر بخش صحنه و مونولوگ)، سحر صبا(دبیر بخش آف استیج)، پیمان عزتی (دبیر بخش نمایشنامه‌نویسی)، ندا تسلیمیان (دبیر بخش رپرتوآر)، مریم حاج بابایی (دبیر بخش پژوهش)، ملیکا شکری (سردبیر بولتن)، احسان چاووشی و علی کاظم‌پور (طراحان گرافیک) و تانیا یزدانی (روابط عمومی و مشاور رسانه) اعضای اصلی دبیرخانه دهمین دوره جشنواره دانشجویی تئاتر سوره هستند.