تاریخ انتشار : 18 اردیبهشت 1398 10:43

نشست اکران و نقد و بررسی فیلم «شبی که ماه کامل شد» برگزار شد

نشست اکران و نقد و بررسی فیلم «شبی که ماه کامل شد» با حضور جمعی از اساتید و دانشجویان دانشگاه سوره برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه سوره، نشست اکران و نقد و بررسی فیلم «شبی که ماه کامل شد» به همت کانون روزنامه نگاری دانشکده فرهنگ و ارتباطات و با همکاری معاونت دانشجویی فرهنگی و گروه سینمای دانشگاه سوره با حضور رامتین شهبازی مدیر گروه سینما و امیررضا نوری پرتو مدرس سینما و جمعی از دانشجویان دانشکده های دانشگاه سوره روز سه شنبه 17 اردیبهشت در سالن سینمای شهید فهیمی برگزار شد.
فیلم «شبی که ماه کامل شد» به کارگردانی نرگس آبیار برای نخستین بار در سی و هفتمین جشنواره فیلم فجر به نمایش درآمد و با نامزدی در ۱۳ رشته این جشنواره، توانست ۶ سیمرغ بلورین بهترین فیلم، بهترین کارگردانی، بهترین بازیگر نقش اول مرد، بهترین بازیگر نقش اول زن، بهترین بازیگر نقش مکمل زن و بهترین چهره پردازی را به خود اختصاص دهد.
هوتن شکیبا دانش آموخته دانشگاه سوره سیمرغ بلورین بهترین بازیگر نقش اول مرد را برای این فیلم دریافت کرد.