تاریخ انتشار : 18 اسفند 1397 11:1

رونمایی فیلم [جاده فرعی]

فیلم " جاده فرعی" به کارگردانی پندار اکبری و تهیه کنندگی مهدی گلستانیان دانشجوی رشته سینمای دانشگاه سوره در شانزدهمین جشن تصویر سال رونمایی شد.
همزمان با شانزدهمین جشن تصویر سال؛جشنواره فیلم تصویر مراسم رونمایی و اکران فیلم کوتاه "جاده فرعی" به کارگردانی پندار اکبری و تهیه کنندگی مهدی گلستانیان با حضور عوامل فیلم و چهره هایی چون عبدالرضا اکبری، شاهرخ استخری، امیررضا دلاوری، عرفان اکبری، سعید بزمی پور، حامد رضی، علی کیان ارثی، کیارش قوام زاده، محمدرضا میرزامحمدی، علیرضا اَکّار، اردلان کیان ارثی، محمد خراط زاده، وحید رهبانی، مجید نوروزی، عرفان ابراهیمی، علیرضا دیلمی، علی افشار، مسلم طاهری، میلاد فرخی، عباس شوقی، اتابک بخشور، محمدحسین دماوندی، احسان خانی و... در خانه هنرمندان سالن استاد جلیل شهناز  برگزار شد.