کلاس «روایت‌شناسی در فرهنگ و هنر» از دوره‌های فهم و گفت‌و‌گو درباره آثار هنری برگزار شد

1399/11/29   10:00

کلاس روایت‌شناسی در فرهنگ و هنر از مجموعه جلسات «مدرسه زمستانی درنگ» با همکاری معاونت پژوهشی دانشگاه سوره، سه‌شنبه 28 بهمن ماه 1399 از ساعت 18:20 الی 20:20 در فضای اسکای‌روم به صورت آنلاین برگزار شد

به گزارش روابط عمومی دانشگاه سوره، به نقل از معاونت پژوهش دانشگاه_ کلاس روایت‌شناسی در فرهنگ و هنر از مجموعه جلسات «مدرسه زمستانی درنگ» با همکاری معاونت پژوهشی دانشگاه سوره و تدریس مجید سلیمانی برگزار شد.

در این جلسه، مجید سلیمانی در مورد تحلیل روایت توضیحاتی داد و گفت: این موضوع تنها در ادبیات و سینما محدود نمی‌شود و  در حوزه‌های دیگر نیز می‌تواند تجلی داشته باشد.

همچنین به تعریف روایت و ساختار و قابل شناخت بودن آن پرداخته و به چگونگی روایی بودن یک فیلم اشاره کرد.

در ادامه نیز، مجید سلیمانی در رابطه با بحث‌های مهمی که در تحلیل روایت انجام می‌شود از جمله پی رفت، پی رنگ و تحلیل انواع روابط متقابل دوتایی در روایت توضیح داد و به تحلیل زمان در روایت نیز پرداخت.

همچنین برای تحلیل فیلم، 2 فیلم از هیچکاک  مثال زده و در انتهای جلسه نیز، به تمامی سوالات علاقه‌مندان در این زمینه پاسخ داده شد.

روایت‌شناسی در فرهنگ و هنر دوره های فهم و گفت‌و‌گو آثار هنری معاونت پژوهشی دانشگاه سوره