آشنایی با تسهیلات نظام وظیفه تخصصی

1399/12/02   15:00

یکی از مشکلات فارغ التحصیلان خصوصا آن‌هایی که دارای تحصیلات تکمیلی هستند، رفتن به خدمت سربازی است. اگر شما هم یکی از این افراد هستید؛ صاحب ایده بوده و یا در یک شرکت دانش بنیان مشغول فعالیت هستید؛ می‌توانید در وبینار ۱۷ اسفندماه شرکت کنید.

آشنایی با تسهیلات نظام وظیفه تخصصی

به گزارش روابط عمومی دانشگاه سوره، وبیناری تحت عنوان تسهیلات نظام وظیفه تخصصی واحد های خلاق، فناور و دانش بنیان به همت معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری با همکاری دانشگاه سوره در روز یکشنبه ۱۷ اسفندماه ساعت ۱۶ الی ۱۸ برگزار می‌شود.

وبینار مربوطه، با معرفی فرآیندها، انواع تسهیلات نظام وظیفه تخصصی شرکت های دانش بنیان و فناوری همراه است؛

و همچنین با هدف ، شفاف‌سازی، برطرف کردن ابهامات احتمالی و کمک به فهم بیشتر مفاهیم به‌کار رفته در مقررات اعطای تسهیلات نظام وظیفه تخصصی و پرسش‌های متداول در مورد آن همراه خواهد بود.

میزبان و ارائه کننده وبینار نیز به عهده آقای مهندس ملاشاهی است.

لازم به ذکر است حضور و ثبت نام برای تمامی شرکت کنندگان رایگان است.

ضمنأ این وبینار در سامانه سیباد دانشگاه برگزارنخواهد شد و جهت ثبت نام رایگان به لینک زیر مراجعه کنید.

تسهیلات نظام وظیفه تخصصی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری دانشگاه سوره