کلاس «نگاهی به تاریخ‌های سینما» از دوره مهارت‌های فهم و گفت‌وگو درباره آثار هنری برگزار شد

1399/12/02   10:00

کلاس نگاهی به تاریخ‌های سینما از مجموعه جلسات «مدرسه زمستانی درنگ» با همکاری معاونت پژوهشی دانشگاه سوره جمعه 1 اسفند 99 از ساعت 14 الی 16 در فضای اسکای‌روم به صورت مجازی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه سوره، به نقل از معاونت پژوهشی دانشگاه _ کلاس نگاهی به تاریخ‌های سینما از مجموعه جلسات مدرسه زمستانی درنگ با همکاری معاونت پژوهشی دانشگاه سوره و تدریس عماد حسینی عضو هیأت‌علمی دانشگاه صدا و سیما برگزار شد.

در ابتدای این جلسه، عماد حسینی به عنوان مقدمه به تاریخ سینما اشاره کرد و مبحث را از شاخص‌ترین چهره‌های سینمای غرب شروع کرد.

وی همچنین به سینمای سوم به عنوان یکی از رویکردهای مقاومت در برابر سینمای رایج غربی پرداخت و به انتظاراتی که از آن به عنوان سینمای انقلابی می‌رفت اشاره شد.

در ادامه نیز، حسینی سینمای چهارم را توضیح داده و به نتیجه‌گیری از مباحث ارائه شده پرداخت و در انتها، کلاس با جمله‌ای از شهید آوینی به عنوان نظریه‌پرداز بومی سینما به پایان رسید.

نگاهی به تاریخ‌های سینما مهارت‌های فهم و گفت‌وگو آثار هنری معاونت پژوهشی دانشگاه سوره