چهاردهمین دوره نمایشگاه بین‌المللی گردشگری و صنایع‌دستی

1399/12/06   12:00

روز سه‌شنبه مورخ ۵ اسفندماه 99 هم‌زمان با افتتاح نمایشگاه بین‌المللی گردشگری و صنایع‌دستی، به همت مرکز رشد، کارآفرینی و ارتباط با جامعه دانشگاه سوره، غرفه صنایع‌دستی دانشکده هنر سوره برپا شد.

چهاردهمین دوره نمایشگاه بین‌المللی گردشگری و صنایع‌دستی

به گزارش روابط عمومی دانشگاه سوره، به همت مرکز رشد، کارآفرینی و ارتباط با جامعه دانشگاه، غرفه صنایع دستی دانشکده هنر سوره، در محل دائمی نمایشگاه های بین المللی تهران برپا شد و به مدت 4 روز یعنی تا 8 اسفند ادامه دارد.

به همین منظور بخشی از آثار استادان و دانشجویان گروه آموزشی صنایع دستی دانشکده هنر سوره، در سالن 31A غرفه ۱۷۸ در این دوره از نمایشگاه وجود دارد.

لازم به ذکر است، به گفته علیرضا رییسی سخنگوی ستاد ملی مدیریت کرونا، حضور در نمایشگاه برای عموم آزاد نیست و فقط متخصصان مربوط به هر حوزه می‌توانند در نمایشگاه حضور داشته باشند.

ساعت بازدید از نمایشگاه گردشگری و صنایع دستی ۹ صبح الی ۱۷ عصر است.

نمایشگاه بین المللی گردشگری و صنایع دستی گروه صنایع دستی دانشکده هنر دانشگاه سوره