تقدیر شهردار تهران از خالق اثر ظهر عاشورا

1399/12/06   16:00

روز سه‌شنبه 5 اسفندماه 99، پیروز حناچی، شهردار تهران، از احمد خلیلی‌فرد، خالق اثر ظهر عاشورا و عضو هیأت‌علمی دانشگاه سوره تقدیر به عمل آورد.

تقدیر شهردار تهران از خالق اثر ظهر عاشورا

به گزارش روابط عمومی دانشگاه سوره، به مناسبت رونمایی از تابلو نقاشی ظهر عاشورا، در ایستگاه مترو شادمان، روز سه‌شنبه 5 اسفندماه 99، پیروز حناچی، شهردار تهران، از احمد خلیلی‌فرد، خالق اثر و عضو هیأت‌علمی دانشگاه سوره، تقدیر و تشکر کرد.

در این مراسم خلیلی فرد، ضمن تشکر از دکتر ساعی رییس دانشگاه سوره و معاونت دانشجویی و فرهنگی و کل خانواده‌ی سوره، درمورد سابقه دانشگاه گفت: دانشگاه سوره در سال 1372 تأسیس شده است و بیش از 27 سال از عمر این دانشگاه می‌گذرد و هم اکنون ازدانشگاه‌های مطرح ایران به شمار می‌رود. اساس تفکر این دانشگاه تربیت هنرمند دینی بوده است و روز به روزهم رشد دارد.

وی افزود: دانشگاه سوره، هنرمندان حرفه‌ای را در حوزه‌های مختلفی از جمله صنایع‌دستی، نقاشی، نمایش، سینما و... وارد عرصه هنر کرده است.

عضو هیأت علمی دانشگاه سوره ادامه داد: دانشگاه سوره در این زمینه، اساتید و دانشجویانی کاربلد و مستعد دارد، چه استادان هیأت‌علمی و چه استادان مدعو که در کارهای اجرایی نیز با شهرداری همکاری داشته‌اند؛ ما حاضریم از طرف دانشگاه سوره با شهرداری تهران همکاری کنیم.

حناچی، ضمن تحسین دانشجویان و استادان دانشگاه سوره گفت: ما قصد داریم به زیباسازی شهر و اماکن عمومی بپردازیم؛ و مطمئنأ از این اقدام شایسته استقبال کرده و از ظرفیت و پتانسیل موجود در دانشگاه سوره استفاده می‌کنیم.

در پایان، پیروز حناچی، به رسم یادبود لوح تقدیر و هدیه‌ای به استاد خلیلی فرد تقدیم کرد.

تقدیر شهردار تهران خالق اثر ظهر عاشورا تابلو نقاشی ایستگاه متروی شادمان دانشجویان استادان عضو هیأت علمی دانشکده هنر دانشگاه سوره