پنجمین کرسی در دانشگاه سوره برگزار می‌شود

1400/02/11   14:00

پنجمین کرسی ترویجی با موضوع «بررسی عناصر اختلال شخصیت خودشیفته(NPD) و تغییرات آن در بحر طویل شمر مجالس تعزیه ی شهادت حضرت عباس قمربنی هاشم» به همت معاونت پژوهشی و دانشکده هنر دانشگاه سوره، یک‌شنبه 12 اردیبهشت‌ماه1400 ساعت 15 به صورت مجازی برگزار می‌شود.

پنجمین کرسی در دانشگاه سوره برگزار می‌شود

به گزارش روابط عمومی دانشگاه سوره، به نقل از معاونت پژوهشی دانشگاه_ کرسی های ترویجی اتفاقی ست که دانشگاه سوره نمایندگی اش را در تاریخ 1 دی ماه 1399  از شورای انقلاب فرهنگی اخذ کرد و نیز کمیته دستگاهی خود را در دانشگاه سوره با هدف برگزاری کرسی های ترویجی مستقل راه اندازی کرده است.

شایان ذکر است: پنجمین کرسی ترویجی با موضوع «بررسی عناصر اختلال شخصیت خودشیفته ( NPD) و تغییرات آن در بحر طویل شمر مجالس تعزیه ی شهادت حضرت عباس قمربنی هاشم» به همت معاونت پژوهشی و دانشکده هنر دانشگاه سوره، یکشنبه 12 اردیبهشت ماه 1400 با ارائه شکوفه ماسوری عضو هیات علمی  دانشکده هنردانشگاه سوره و حضور فرزاد معافی هیات علمی دانشکده هنر دانشگاه سوره با عنوان دبیر جلسه و منتقدان دکتر داوود فتحعلی بیگی پژوهشگر حوزه تئاتر آئینی_سنتی و دکتر امیرحسین ندایی استادیار دانشکده هنر و معماری دانشگاه تربیت مدرس، با هدف تقویت جایگاه علمی حوزه ارتباطات، هنر، معماری و نقد اندیشه های اعضای هیات علمی در این حوزه ها  ساعت15 به صورت مجازی برگزار می شود.

* علاقه مندان نیز می توانند جهت شرکت در پنجمین کرسی ترویجی وارد لینک زیر شوند:

پنجمین کرسی ترویجی دانشکده هنر معاونت پژوهشی دانشگاه سوره