قابلِ توجه نودانشجویان گرامی مقطع کارشناسی پیوسته دانشگاه سوره

1400/07/22   15:00

قابلِ توجه نودانشجویان گرامی مقطع کارشناسی پیوسته دانشگاه سوره

به گزارش روابط عمومی دانشگاه سوره، به نقل از معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه، تمامیِ کلاس‌های دانشجویان مقطع کارشناسی پیوسته ورودی سال ۱۴۰۰ از روز شنبه، ۲۴ مهرماه به‌صورت مجازی برگزار می‌شود.

قابل ذکر است، تنها دانشجویانی که مدارک خود را کامل بارگذاری، و مبلغ شهریه را پرداخت کرده‌اند، مجاز به مشاهده برنامه کلاسی خود (تا عصر روز جمعه) در سامانه گلستان هستند.

همچنین دانشجویانی که مدرک دیپلم خود را بارگذاری نکرده‌اند، ثبت‌نام آن‌ها ناقص بوده؛ لذا امکان مشاهده برنامه کلاسی و حضور در کلاس را ندارند.

راهنمای مشاهده برنامه:

با ورود به سامانه گلستان_>> منوی ثبت‌نام>> گزارش های ثبت نام>> ثبت‌نام_>>برنامه هفتگی دانشجو درطول ثبت‌نام، برنامه هفتگی خود را مشاهده کنند.

اطلاعیه نودانشجویان مقطع کارشناسی پیوسته دانشگاه سوره