3257رکورد در مدت زمان 0.093ثانیه
عبارت مورد جستجو :
مدیر انجمن زنان و رسانه گفت: همانطور که در بسیاری از مشاغل سازمان نظام مهندسی و روانشناسی وجود دارد تا افراد برای حضور در این حوزه ها گزینش می شوند، در حوزه رسانه هم ضروری است تا به فکر ایجاد سازمان نظام خبرنگاری یا رسانه ای باشیم.
رئیس دبیرخانه دوازدهمین جشنواره بین المللی فارابی با بیان خبر فراخوان دوازدهمین دوره جشنواره، زمان دریافت آثار این دوره را از دهم شهریورماه ۱۳۹۹ تا ۳۰ مهرماه سال جاری اعلام کرد.
کتاب «جامعه اطلاعاتی» نوشته رابرت حسن با ترجمه داود آقارفیعی توسط انتشارات ثانیه منتشر و راهی بازار نشر شد.
مستند «رویای آجری» به کارگردانی داوود مرادیان تاریخچه سیاستگذاری مسکن در ۶۰ سال اخیر کشور را بیان می کند.
مجموعه ۲۷ جلدی داستان های سوادمالی رونمایی شد که مهارت های خرج و پس انداز، اعتبار و بدهی، کاریابی و درآمد، سرمایه گذاری، ریسک و بیمه و تصمیم گیری مالی را با زبان داستان به کودکان مقطع دوم دبستان آموزش می دهد.
زمان انتخاب واحد نیمسال اول سال تحصیلی 1400-1399 برای تمامی مقاطع تحصیلی دانشکده فرهنگ و ارتباطات دانشگاه سوره در روز 25شهریور ماه (سه شنبه) انجام می شود.
دفتر مشاوره و خدمات روانشناسی امور دانشجویی معاونت دانشجویی و فرهنگی داشگاه سوره، طی اطلاعیه ای از الزام به تکمیل فرم پرسشنامه الکترونیکی کارنامه سلامت توسط دانشجویان تا قبل از انتخاب واحد نیمسال اول تحصیلی 1400-1399 خبر داد.
فراخوان نخستین مسابقه پادکست ریلی برای خبرنگاران توسط راه آهن جمهوری اسلامی ایران منتشر شد.
حضرت آیت الله خامنه ای در پیامی، اهانت اخیر یک نشریه فرانسوی به ساحت نورانی پیامبر اعظم صلّی الله علیه وآله وسلّم را محکوم کردند.
فراخوان نخستین پویش تولید محتوای سواد رسانه ای منتشر و شرایط شرکت در این پویش توسط مرکز فناوری اطلاعات و رسانه های دیجیتال وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی اعلام شد.
  • تعداد رکوردها : 3257