3275رکورد در مدت زمان 0.140ثانیه
عبارت مورد جستجو :
استاد ارتباطات و روزنامه نگاری، گفت: مسئله ای که امروز آن را فراموش کرده ایم این است که وسایل ارتباطی نوینی که در اختیار انسان قرار گرفته یک ابزار هستند نه اسباب انتقام جویی.
معاون امور فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی با صدور حکمی موسسه کتاب و ادبیات ایران را به عنوان مسئول برگزاری نمایشگاه مجازی کتاب تهران تعیین کرد.
فراخوان پژوهشی سازمان سینمایی، با هدف ارتقای آثار سینمایی در سطح ملی و بین المللی، مسئله یابیِ دقیق و گره گشایی از مشکلات فعلی، منتشر می شود.
رئیس هیئت مدیره انجمن سواد رسانه ای ایران پیشنهاد تصویب قانونی جامع برای سامان دهی به فضای مجازی کشور را مطرح کرد.
فیلم سینمایی «جنایت بی دقت» به کارگردانی شهرام مکری دانش آموخته دانشگاه سوره، جایزه بهترین فیلمنامه اورژینال را از منتقدان مستقل در حاشیه جشنواره ونیز دریافت کرد.
پژوهشکده مطالعات ترجمه دانشگاه علامه طباطبائی با همکاری بخش فرهنگی سفارت فرانسه در تهران وبینار ها و میزگرد های آنلاینی را به مناسبت «روز جهانی ترجمه» برگزار می کند.
بیشتر غلط هایی که در نوشته های امروز ما دیده می شوند، تحت تأثیر ترجمه در زبان فارسی ایجاد شده اند.
نشست تخصصی «زبان فارسی در گسترۀ گیتی» یک شنبه (۲۳ شهریورماه) در سرای اهل قلم به صورت مجازی بررسی می شود.
مدیر انجمن زنان و رسانه گفت: همانطور که در بسیاری از مشاغل سازمان نظام مهندسی و روانشناسی وجود دارد تا افراد برای حضور در این حوزه ها گزینش می شوند، در حوزه رسانه هم ضروری است تا به فکر ایجاد سازمان نظام خبرنگاری یا رسانه ای باشیم.
رئیس دبیرخانه دوازدهمین جشنواره بین المللی فارابی با بیان خبر فراخوان دوازدهمین دوره جشنواره، زمان دریافت آثار این دوره را از دهم شهریورماه ۱۳۹۹ تا ۳۰ مهرماه سال جاری اعلام کرد.
  • تعداد رکوردها : 3275