3349رکورد در مدت زمان 0.093ثانیه
عبارت مورد جستجو :
به همت معاونت پژوهشی دانشگاه سوره و با همکاری دانشکده هنر، دومین جلسه نقد کتاب، با نقد و بررسی کتاب "ازو و بوطیقای سینما"، به صورت آن لاین برگزار شد.
دومین جلسه نقد و بررسی کتاب « ازو و بوطیقای سینما » نوشته دیوید بردول با ترجمه روبرت صافاریان، به همت معاونت پژوهشی دانشگاه سوره با همکاری دانشکده هنرسوره به صورت مجازی برگزار شد .
هفتاد و ششمین جلسه هیأت امنای دانشگاه سوره، شنبه سوم آبان ماه، همراه با تکریم اعضای قدیم و معارفه اعضای جدید، در محل دانشگاه سوره برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه سوره، دفتر امور دانشجویی دانشگاه، طی اطلاعیه ای، زمان ثبت تقاضای وام در پورتال دانشجویی توسط متقاضیان وام شهریه را اعلام کرد.
دورکاری کارمندان و استادان دانشگاه سوره، تا 9 آبان ماه تمدید شد.
همایش ملی مجازی سازی دروس کارگاهی و عملی رشته هنر، چالش ها و راهکارها، ۲۶ آذرماه ۱۳۹۹ توسط دانشگاه شهید چمران اهواز در محل دانشگاه برگزار می شود.
جایزه هیأت داوران (هوگوی نقره ای) پنجاه و ششمین جشنواره بین المللی فیلم شیکاگو به فیلم «جنایت بی دقت» ساخته شهرام مُکری رسید.
معاون پژوهشی دانشگاه سوره گفت: معاونت پژوهشی دانشگاه سوره، با هدف ایجاد انگیزه و تشویق اعضای هیات علمی به نگارش مقالات علمی پژوهشی، به تدوین شیوه نامه تشویقی نگارش مقاله علمی پرداخته است.
وبینار آموزشی «همشهری کین، شهروند همیشگی جهان» توسط استاد حمید فدوی روز سه شنبه 6 آبان ماه از ساعت 19 به صورت مجازی برگزار می شود.
عرض تسلیت به خانواده داغدار مرحوم پرویز اسکندرپور خرمی و جامعه هنرمندان کشور
  • تعداد رکوردها : 3349