3275رکورد در مدت زمان 9.967ثانیه
عبارت مورد جستجو :
معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه سوره به بیان توضیحاتی درباره زمان انتخاب واحد و شروع سال تحصیلی جدید در این دانشگاه پرداخت.
کتاب گویای «شماره پنج»، روایتی از نقش زنان در مقاومت آبادان در دسترس علاقه مندان قرار گرفت.
ششمین جشنواره خاتم با موضوع داستان و روایت داستانی با الهام از ویژگی های شخصیتی و سیره حضرت رسول اکرم (ص) برگزار می شود.
مسئول برگزاری دوره اسلام ناب خواهران گفت: دوره اسلام ناب یک دوره معرفتی-تشکیلاتی است که برای مخاطب تشکل های دانشجویی با هدف ارتقای سطح تشکل های دانشجویی برگزار می شود.
وبینار علمی «جایگاه کلان داده ها در مدیریت کلان» در ادامۀ سلسله نشست های علمیِ مؤسسه ایران نالج، توسط دکتر محمد اخلاقی برگزار می شود.
«جشنواره تئاتر وقفه» راه‎حل دانش‎جویان دانشگاه سوره، برای جاری کردن دوباره تئاتر در زندگی و ارتباط جهان ذهنی و درونی دانشجویان این رشته با یکدیگر در این ایام پر بیم و امید کرونا است.
رئیس دانشکده فرهنگ و ارتباطات دانشگاه سوره گفت: مجوز راه اندازی دو رشته روزنامه نگاری و حقوق ارتباطات در مقطع کارشناسی ارشد به دانشکده فرهنگ و ارتباطات دانشگاه سوره داده شده است.
شرکت عمران، آب و خدمات منطقه آزاد کیش، در نظر دارد با همکاری کانون مهندسان معمار دانشگاه تهران، «مسابقه معماری و طراحی شهری» را برگزار کند.
مجتمع رسانه ای راه و ساختمان کمپین"جایزه معماری تهران" با رویکرد جایگاه نما در معماری و شهر را برگزار می کند.
نخستین پیش نشست کنفرانس ملی «امام رضا(ع) و علوم روز» با عنوان «اصول بنیادین ارتباطات و تبلیغ دین مبتنی بر سیره عملی امام رضا(ع)» از سوی دانشگاه بین المللی امام رضا(ع) برگزار می شود.
  • تعداد رکوردها : 3275