پنجمین شماره نشریه دانشجویی «راه» متعلق به دانشجویان دانشگاه سوره، باهدف بررسی و تحلیل مسائل روز هنر انقلاب، مقاومت فلسطین و معرفی آثار شاخص دانشجویی منتشر شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه سوره پنجمین شماره ماهنامه دانشجویی راه با یادداشتی از «مسعود ملکی» با اشاره به موضوع از فتح خرمشهر تا یوم الانتقام از صهیونیزم و همچنین یادداشت از کامران تا مرتضی، از راه تا سوره با موضوع خط مشی دانشگاه سوره به مناسبت سالگرد شهادت مرتضی آوینی به قلم «بنیامین فلاحتی» سردبیر نشریه و دانشجوی دانشگاه سوره منتشر شد.

همچنین در پنجمین شماره نشریه دانشجویی راه می‌خوانید:

(وارونه شیپور نزنیم) یادداشتی از «وحید شورابی» / فعال سابق دانشجویی

(فریاد قلم) نقدی بر آثار «سهراب خیری /دانشجوی رشته تصویرسازی دانشگاه سوره » به  قلم «سید محمدجواد طاهری»

(بنگاه یا دانشگاه) یادداشتی به قلم «زینب پاکرو» /دانشجوی مدیریت فرهنگی دانشگاه سوره

(خیال ایستادن پشت آن تریبون) حاشیه‌نگاری حضور اعضای هیأت تحریریه نشریه دانشجویی راه در دیدار رمضانی دانشجویان با رهبری

نشریه دانشجویی «راه» به صاحب‌امتیازی دانشگاه سوره و مدیرمسئولی حسام مدحت و سردبیری بنیامین فلاحتی، به‌صورت ماهنامه فرهنگی و اجتماعی منتشرشده است.

برای دریافت فایل نشریه دانشجویی «راه» اینجا را کلیک کنید.

کلمات کلیدی: دانشگاه سورهپنجمین شماره نشریه دانشجویی راه منتشر شد