اخبار و اطلاعیه ها

جستجو بر اساس : دانشکده معماری و شهرسازی

اولین جلسه از سلسله نشست‌های یادواره پژوهشی «مقاومت؛ هنر، معماری و رسانه» با موضوعاتی چون «معماری و جنگ»، «نقش دفاع غیرعامل در معماری شهری در شرایط بحران» و «اسرائیلیات در تاریخ فلسطین غزه» در دانشکده معماری و شهرسازی دانشگاه سوره برگزار شد.

مطالعه بیشتر

وبینار «طراحی روش‌شناسی تحقیق با تفکر پارامتریک و آنالیز سیستماتیک ادبیات تحقیق» به همت دانشکده معماری و شهرسازی با همکاری معاونت پژوهشی دانشگاه سوره، یکشنبه ۳ دی ۱۴۰۲ در سالن کنفرانس دانشگاه سوره به صورت حضوری و برخط برگزار شد.

مطالعه بیشتر

به گزارش روابط عمومی دانشگاه سوره به نقل از معاونت پژوهشی در تاریخ شنبه ۲ دی ۱۴۰۲ مصادف با هفته پژوهش نشست اول از سلسله نشست های تخصصی آموزش نرم افزارهای پژوهشی رشته معماری و شهرسازی با موضوع «آموزش کاربردی نرم افزار SPSS» به همت دانشکده معماری و شهرسازی سوره برگزار شد.

مطالعه بیشتر

به گزارش روابط عمومی دانشگاه سوره،به نقل از معاونت پژوهشی دانشگاه در تاریخ شنبه  ۲ دی ۱۴۰۲ مصادف با هفته پژوهش، کارگاه «دستور زبان شکل» با مساعدت دانشکده معماری و شهرسازی سوره برگزار شد.

مطالعه بیشتر

نشست «بررسی و نمایش فیلم مستند: مقبره شاه نعمت الله ولی: موزه تاریخ معماری ایران» به تهیه‌کنندگی دکتر محمدمهدی کلانتری، به همّت گروه معماری داخلی دانشکده معماری و شهرسازی با همکاری معاونت پژوهشی دانشگاه سوره برگزار شد.

مطالعه بیشتر

کرسی ترویجی و دهمین پیش‌نشست همایش آینده‌پژوهی، آموزش عالی و توسعه پایدار با عنوان «راهکارهای آینده‌نگری در شهرهای جهانی» در دانشگاه سوره برگزار شد.