منتظر باشید تا صفحه کامل بارگذاری شود
غیرفعال کردن حالت بارگذاری

جستجو بر اساس : اخبار و اطلاعیه های عمومی

به مناسبت سالروز شهادت سید شهیدان اهل‌قلم و آغاز هفته هنر انقلاب اسلامی، «نشریه دانشجویی راه» با همکاری معاونت فرهنگی دانشگاه سوره فراخوان مسابقه یادداشت‌نویسی را در دو بخش «عمومی» و «بخش ویژه» اعلام کرد.

مطالعه بیشتر

«مؤسسه پژوهشی حکمت و فلسفه ایران» و «دانشگاه سوره» با هدف تقویت همکاری‌های مشترک پژوهشی و علمی در حوزه‌های مرتبط به‌ویژه در زمینه انعقاد قراردادهای پژوهشی بین دو مؤسسه و برگزاری همایش‌های علمی، ملی و بین‌المللی و کارگاه‌های علمی مشترک و انتشار آثار به منظور پیشبرد و اعتلای علوم انسانی، حکمت اسلامی، هنر، فلسفة هنر و حکمت هنر دینی تفاهم‌نامه همکاری امضا کردند.

مطالعه بیشتر

رئیس دانشگاه سوره در گفت‌وگو با روابط عمومی به مناسبت سی سالگی این دانشگاه گفت: دانشگاه سوره در حال یک بازسازی مجدد برای تبدیل‌شدن به یک مرکز علمی و آموزشی ممتاز در ایران، حوزه جهان اسلام و خارج از مرزهای بین‌المللی است.

مطالعه بیشتر

چهل و پنجمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی در غرفه دانشگاه سوره و با حضور پرشور دانشجویان، استادان، کارکنان و عموم بازدیدکنندگان از غرفه دانشگاه سوره باشکوه و پررونق برگزار شد.