اخبار و اطلاعیه ها

جستجو بر اساس : دانشکده فرهنگ و ارتباطات

مدیر گروه ارتباطات اجتماعی و عضو هیئت علمی دانشگاه سوره گفت: برگزاری نمایشگاه رسانه‌های ایران باعث همگرایی اهالی رسانه و همچنین باعث ادامه حیات رسانه‌ها می‌شود و می‌تواند در جهت تقویت روحیه اهالی رسانه تاثیرگذار باشد.

مطالعه بیشتر

به گزارش روابط عمومی دانشگاه سوره و به نقل از معاونت پژوهشی، سی و چهارمین کرسی ترویجی با موضوع «شناخت تبلیغات مردمی» روز سه شنبه 19 دی‌ماه به صورت حضوری و مجازی در سالن اجلاس ساختمان مرکزی دانشگاه برگزار شد.

مطالعه بیشتر

کارگاه آموزشی «آشنایی با جامعه‌شناسی دیوان‌سالاری، تاریخی ایران» به مناسبت هفته پژوهش، با ارائه‌ دکتر «علی‌اکبر فرهنگی» و به همت دانشکده فرهنگ و ارتباطات و همکاری معاونت پژوهشی دانشگاه سوره، پنجشنبه 7 دی‌ماه ۱۴۰۲ ساعت 8 تا 10 به‌صورت حضوری و آنلاین با حضور دانشجویان ارشد و دکتری برگزار شد.

مطالعه بیشتر

کارگاه آموزشی «آشنایی با تحلیل داده با نرم‌افزار SPSS در روش کمی» به مناسبت هفته پژوهش، با ارائه‌ دکتر «جواد صادقی جعفری» به همّت دانشکده فرهنگ و ارتباطات و معاونت پژوهشی دانشگاه سوره برگزار شد.

مطالعه بیشتر

کارگاه آموزشی «شیوه‌های تولید محتوای فرهنگی برای زنان در فضای مجازی» به مناسبت هفته پژوهش، با ارائه‌ دکتر «سمیرا خطیب‌زاده» و به همت دانشکده فرهنگ و ارتباطات و همکاری معاونت پژوهشی دانشگاه سوره، سه‌شنبه 5 دی‌ماه ۱۴۰۲ به‌صورت برخط و حضوری برگزار شد.

مطالعه بیشتر

کارگاه آموزشی «نتنوگرافی روشی برای مطالعه در جامعه مجازی ایران» به مناسبت هفته پژوهش، با ارائه‌ دکتر «محمدرضا رسولی» و به همت دانشکده فرهنگ و ارتباطات و همکاری معاونت پژوهشی دانشگاه سوره، پنجشنبه 7 دی‌ماه ۱۴۰۲ ساعت 10 تا 12 به‌صورت حضوری و آنلاین با حضور دانشجویان ارشد و دکتری برگزار شد.