منتظر باشید تا صفحه کامل بارگذاری شود
غیرفعال کردن حالت بارگذاری

جستجو بر اساس : دانشکده فرهنگ و ارتباطات

سرپرست دانشکده فرهنگ و ارتباطات دانشگاه سوره طی حکمی از سوی قائم‌مقام وزیر علوم، تحقیقات و فناوری، به‌عنوان «عضو کارگروه فرهنگ، ارتباطات و رسانه» در‌ «شورای تحول و ارتقای علوم انسانی» منصوب شد.

مطالعه بیشتر

به مناسبت هفته ارتباطات و روابط عمومی "سمپوزیم فلسفه روش‌شناسی در علوم ارتباطات" با حضور جمعی از استادان و دانشجویان دانشکده فرهنگ و ارتباطات سوره و با همکاری معاونت پژوهشی روز چهارشنبه ٢۶ اردیبهشت‌ماه برگزار شد.

مطالعه بیشتر

نشست علمی "آینده رسانه‌های اجتماعی در ایران" با همکاری دانشکده فرهنگ و ارتباطات سوره با پژوهشگاه فرهنگ، هنر و ارتباطات به مناسبت روز جهانی ارتباطات با سخنرانی دکتر باقر ساروخانی و دکتر امیدعلی مسعودی و دبیر نشست دکتر یوسف خجیر روز پنجشنبه ۲۷ اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۳ ساعت ۱۰:۰۰ صبح در دانشکده فرهنگ و ارتباطات دانشگاه سوره به‌صورت حضوری و برخط برگزار شد.

مطالعه بیشتر

به مناسبت هفته ارتباطات و روابط عمومی نشست "پروپوزال نویسی" با حضور دکتر "جعفر حسین پور" به همت دانشکده فرهنگ و ارتباطات و با همکاری معاونت پژوهشی روز پنجشنبه 27 اردیبهشت‌ماه 1403 از ساعت 8 تا 10 برگزار شد.

مطالعه بیشتر

دکتر امیدعلی مسعودی استاد ارتباطات و رئیس دانشکده فرهنگ وارتباطات دانشگاه سوره به مناسبت روزجهانی ارتباطات وجامعه اطلاعاتی، در پیامی ضمن برشمردن اهمیت این روزاظهار امیدواری کرد که ایرن اسلامی به سهم مناسب خود از فناوری های جامعه اطلاعاتی دست یابد. متن پیام چنین است:

مطالعه بیشتر

به مناسبت هفته ارتباطات و روابط عمومی نشست آسیب‌شناسب فرهنگی در ایران با حضور دکتر "مجید رضائیان" به همت دانشکده فرهنگ و ارتباطات و با همکاری معاونت پژوهشی روز دو‌شنبه ۲۴ اردیبهشت‌ماه 1403 از ساعت ۸ تا ۱۰ برگزار شد.

مطالعه بیشتر

کارگاه هنر جنگ شناختی در عصر هوش مصنوعی با تدریس دکتر سمیرا خطیب‌زاده روز چهارشنبه ۲۶ اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۳ ساعت ۱۰:۳۰ صبح در دانشکده فرهنگ و ارتباطات سوره به‌صورت حضوری و مجازی برگزار شد.

مطالعه بیشتر

به مناسبت هفته ارتباطات و روابط عمومی میزگرد "حقوق ارتباطات در ایران" با حضور دکتر "امیدعلی مسعودی" و دکتر "رحمان سعیدی" به همت دانشکده فرهنگ و ارتباطات و با همکاری معاونت پژوهشی برگزار شد.

مطالعه بیشتر

به مناسبت هفته ارتباطات و روابط عمومی نشست «کارکردهای ارتباطی در هنر معاصر» با حضور دکتر "محمدرضا وحید زاده" به همت دانشکده فرهنگ و ارتباطات و با همکاری معاونت پژوهشی روز دو‌شنبه ۲۴ اردیبهشت‌ماه 1403 از ساعت 10:30 تا 12:30 برگزار شد.

مطالعه بیشتر

به مناسبت هفته ارتباطات و روابط‌عمومی نشست بازی‌های رایانه‌ای، فرصت‌ها و تهدیدها با حضور دکتر "فرزانه شریفی" به همت دانشکده فرهنگ و ارتباطات و با همکاری معاونت پژوهشی روز یکشنبه ٢٣ اردیبهشت 1403 از ساعت ١٠ تا ١٢ برگزار شد.

مطالعه بیشتر

به مناسبت هفته ارتباطات و روابط عمومی وبینار "نقش تبلیغات در جهاد تبیین" با حضور دکتر "امید علی مسعودی" به همت دانشکده فرهنگ و ارتباطات سوره و با همکاری معاونت پژوهشی روز شنبه 22 اردیبهشت‌ماه 1403  از ساعت 16:30 الی18:30 به‌صورت حضوری و برخط برگزار شد.

مطالعه بیشتر

کارگاه آموزشی «کالبدشکافی فیلم و سینمای معاصر به‌منظور تحلیل ارتباط مؤثر» به مناسبت هفته ارتباطات و روابط‌عمومی، با ارائه‌ دکتر «محمود اسعدی» و به همت دانشکده فرهنگ و ارتباطات و همکاری معاونت پژوهشی دانشگاه سوره، پنجشنبه 20 اردیبهشت‌ماه 1403 به‌صورت برخط و حضوری برگزار شد.

مطالعه بیشتر

نتیجه پژوهشی که توسط دکتر یوسف خجیر عضو هیأت علمی دانشکده فرهنگ و ارتباطات سوره انجام شد، نشان داد بین دسترسی آسان و غیر مکان‌مند و غیر زمان‌مند بودن شبکه‌های مجازی و احراز جایگاه حوزه عمومی توسط این شبکه‌ها، ارتباطی معنادار وجود دارد.