اخبار و اطلاعیه ها

جستجو بر اساس : آموزشی

معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه سوره از بررسی صلاحیت داوطلبان متقاضی ورود به دوره کارشناسی پیوسته این دانشگاه در روزهای سه شنبه و چهارشنبه (فردا و پس فردا) مصادف با 2 و 3 آبان 1402 خبر داد.

مطالعه بیشتر

به اطلاع مي رساند معرفي شدگان رشته های مندرج در جدول بند الف نسبت به ثبت نام اينترنتي و شركت در جلسه مصـاحبه حضـوري (پس از بررسي پرونده الكترونيكي و در صورت تائید) بر اساس بند ب تا خ اقدام کنند:

مطالعه بیشتر

روابط‌عمومی دانشگاه سوره- معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه سوره طی اطلاعیه‌ای (اطلاعیه شماره 1) نحوه پذيرش و مراجعه معرفي‌شدگان چند برابر ظرفيت دانشگاه سوره در آزمون سراسري سال ١٤٠2 (کارشناسی ناپیوسته) را اعلام کرد.

مطالعه بیشتر

پذیرش مقطع کارشناسی 1402 از روز شنبه 18 شهریور آغاز شد و برخی از داوطلبان با پرسش‌هایی روبه‌رو هستند. ازاین‌رو به سراغ معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه سوره رفتیم و سؤالات رایج داوطلبان مقطع کارشناسی سال 1402 را از او پرسیدیم.

مطالعه بیشتر

روابط‌عمومی دانشگاه سوره- ضمن خیرمقدم حضور پذیرفته‌شدگان محترم کارشناسی ارشد سال تحصیلی 1402 دانشگاه سوره، برنامه ثبت‌نام این عزیزان در دو بخش ثبت‌نام غیرحضوری و حضوری به شرح زیر اعلام می‌شود.