برنامه ثبت‌نام پذیرفته‌شدگان سری دوم کارشناسی اعلام شد

معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه سوره طی اطلاعیه‌ای برنامه ثبت‌نام پذیرفته‌شدگان سری دوم کارشناسی پیوسته این دانشگاه را اعلام کرد.

به‌گزارش روابط عمومی دانشگاه سوره ضمن خیرمقدم حضور پذیرفته‌شدگان سری دوم کارشناسی پیوسته سال تحصیلی  1402 دانشگاه سوره، برنامه ثبتنام این عزیزان در دو بخش ثبتنام غیرحضوری و حضوری به شرح زیر اعلام میشود:

الف) ثبتنام غیرحضوری از روز چهارشنبه 24 آبان الی جمعه 26 آبان

ثبتنام غیرحضوری در سامانه گلستان به آدرس: https://golestan.soore.ac.ir  انجام میپذیرد.

نام کاربری و رمز عبور به همراه لینک ورود سامانه گلستان از طریق پیامک برای پذیرفتهشدگان ارسال میشود.

در فرایند پذیرش غیرحضوری پذیرفتهشدگان باید به ترتیب مراحل را تکمیل و کلیه مدارک درخواستی (اجباری) را بارگذاری نمایند.

مدارک موردنیاز جهت بارگذاری در سامانه گلستان :

تصویر عکس کارکنانی اداری 4*3 تهیه‌شده در سال جاری

تصویر شناسنامه از تمام صفحات آن

تصویر کارت ملی پشت و روی آن

تصویر اصل مدرک پیشدانشگاهی یا دیپلم

تذکر : لازم به ذکر است دانشجویان باید تا تاریخ1402/06/31  فارغ‌التحصیل مقطع قبلی باشند.

تصویر ریزنمرات دوره متوسطه یا پیشدانشگاهی

تأییدیه تحصیلی و سوابق تحصیلی دوره پیشدانشگاهی یا دیپلم

تصویر صفحه اول دفترچه بیمه خدمات درمانی

تصویر مدرک وضعیت نظام‌وظیفه (برای برادران) پذیرفته‌شدگانی که قصد استفاده از معافیت تحصیلی را دارند درخواست تأییدیه اولیه شرایط مشمول را در سامانه سخا نظام‌وظیفه به آدرس: https://sakha.epolice.ir تکمیل کنند.

تصویر کارت جهت سهمیه رزمندگان و ایثارگران

پذیرفتهشدگان در فرایند پذیرش غیرحضوری باید علیالحساب مبلغ 30،000،000 ریال (معادل سه میلیون تومان) از شهریه خود را واریز نمایند.

تذکر: در صورت انصراف پذیرفتهشده ، پیشپرداخت ثبتنام عودت داده نمیشود.

یادآوری میشود که برای انجام ثبتنام حضوری، پذیرفتهشدگان باید فرآیند پذیرش غیرحضوری (ثبتنام) خود را در سامانه گلستان به پایان برسانند.

ب) ثبت‌نام حضوری شنبه 27 آبان

برای انجام ثبتنام حضوری، پذیرفته‌شدگان باید به همراه اصل مدارک درخواستی، روز شنبه 27 آبان به اداره ثبت‌نام دانشگاه سوره به نشانی: خیابان آزادی، بین آذربایجان و خوش، نبش کوچه کامیاران پلاک 252 مراجعه کنند.

پس از پذیرش نهایی توسط اداره ثبت‌نام، پیامک تائید نهایی به همراه نام کاربری و رمز عبور جدید (نام کاربری: شماره دانشجویی، رمز عبور: کد ملی) برای دانشجویان پیامک می‌شود. پس از پذیرش نهایی، دانشجویان میتوانند در سامانه گلستان با گزارش‌های 88 یا 78 برنامه هفتگی خود را مشاهده نمایند.

انتخاب واحدترم اول فقط توسط دانشگاه صورت می‌پذیرد.

دانشجویان پس از نهایی شدن ثبت‌نام در صورت داشتن هرگونه سؤال با کارشناس گروه آموزشی خود تماس حاصل نمایند. (شماره تماس کارشناسان در سایت دانشگاه سوره قسمت ارتباط با ما ثبت‌شده است)

مدارک موردنیاز جهت ثبتنام حضوری : (خانمها از ساعت 8 الی 12 و آقایان از ساعت 13 الی 15:30)

3 قطعه عکس کارکنانی اداری 4*3 تهیه‌شده در سال جاری

اصل کارت ملی و شناسنامه

اصل کارت معافیت یا پایان خدمت یا معافیت تحصیلی

اصل مدرک پیشدانشگاهی یا دیپلم

اصل ریزنمرات دوره متوسطه یا پیشدانشگاهی

تذکر : لازم به ذکر است دانشجویان باید تا تاریخ 31/06/1402 فارغ‌التحصیل مقطع قبلی باشند.

شرايط پذيرش و نحوه ارائه درخواست و ثبتنام از وضوح كافي برخوردار است؛ لـذا خواهشـمند اسـت از مراجعـه حضوري و يا تماس تلفني به‌منظور پرسش مجدد موارد خودداري فرماييد. در صـورت ضـرورت صـرفاً شـماره تلفـن

66858017 یا 66858083 داخلی 1 (اداره پذیرش و ثبت‌نام) در روزهاي اداري و غير از تعطيلات رسمي پاسخگوي پذیرش‌شدگان خواهد بود.

سرافراز و پیروز باشید

معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه سوره