اخبار و اطلاعیه ها

جستجو بر اساس : اخبار و اطلاعیه های سایت قدیم

به پیشنهاد رئیس دانشکده معماری و شهرسازی و از سوی دکتر محمدحسین ساعی رئیس دانشگاه سوره، به‌دلیل بازنشستگی خانم مهندس زینب داعی‌پور مدیر گروه سابق معماری، دکتر لیلا مقیمی به سِمت «سرپرست گروه تخصصی معماری- معماری و عضو شورای تخصصی گروه» در دانشکده معماری و شهرسازی دانشگاه سوره منصوب شد.

مطالعه بیشتر

نمایشگاه دستاوردهای حجمی دانشجویان طراحی صحنه دانشگاه سوره از صبح امروز آغاز به کار کرد. به گزارش روابط‌عمومی دانشگاه سوره، دانشجویان رشته طراحی صحنه از امروز یکشنبه 12 تیرماه تا سه‌شنبه هفته جاری آثار حجمی خود را در نگارخانه آیه از ساعت 9 صبح تا 13 به نمایش گذاشته‌اند.

مطالعه بیشتر

به گزارش روابط‌عمومی دانشگاه سوره اعضای کارگروه تخصصی اداره کل نظارت، ارزیابی و آمایش آموزش عالی در جلسه‌هایی جداگانه با اعضای هیأت رییسه، هیأت علمی، کارکنان و برخی از دانشجویان حاضر در دانشگاه به گفتگو و تبادل‌نظر پرداختند.

مطالعه بیشتر

کتابخانه مرکزی دانشگاه سوره به همت معاونت پژوهشی دانشگاه، با انجام نیازسنجی‌های لازم از هر دانشکده هنر؛ فرهنگ و ارتباطات؛ و معماری و شهرسازی، اقدام به خرید 545 نسخه کتاب از نمایشگاه مجازی کتاب، در بهمن‌ماه 1400 کرد.

مطالعه بیشتر

تظاهرات گسترده به حمايت از بازرگان در سطح كشور؛ حذف سوگند وفاداري به شاه از مراسم قسم سربازی؛ خروج ژنرال هايزر از ايران