دوره «بایگانی اسناد» ویژه کارکنان دانشگاه سوره با همکاری سازمان ثبت و اسناد ملی و سازمان تبلیغات اسلامی در این دانشگاه برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه سوره به همت معاونت اداری مالی، دوره آموزشی ضمن خدمت کارکنان باهدف بهبود شیوه‌های بایگانی و امحاء اسناد در سالن جلسات این دانشگاه برگزار شد.

این دوره با آموزش مباحثی در خصوص نحوه بایگانی، امحا و صورت‌جلسه مرتبط، ویژه کارکنان دبیرخانه، کتابخانه و بایگانی، مسئولین دفاتر است. هدف از برگزاری دوره «بایگانی اسناد»، ارتقای کیفیت فعالیت کارکنان واحدهای مذکور در امر فهرست‌نویسی، بایگانی، ثبت ملی و امحاء است.

دوره آموزشی «بایگانی اسناد» امروز سه‌شنبه ۹ آبان ماه از ساعت ۱۳ تا  ۱۶ در سالن جلسات طبقه سوم و باهمت معاونت اداری مالی دانشگاه سوره برگزار شد و طی این جلسه، به پرسش‌های کارکنان پاسخ داده شد.

کلمات کلیدی: دانشگاه سورهدوره «بایگانی اسناد» در دانشگاه سوره برگزار شد