اخبار و اطلاعیه ها

جستجو بر اساس : دانشکده هنر

دانشکده هنر دانشگاه سوره با همکاری انجمن سینمای جوانان ایران در دومین نشست تخصصی که به مناسبت ششمین همایش مطالعات فیلم کوتاه تهران برگزار می‌شود، «نشست تخصصی ژانرهای ترکیبی، نظریه و عمل» را برگزار می‌کند.

مطالعه بیشتر

اعضای هیأت‌علمی دانشکده‌ هنر دانشگاه سوره طی بیانیه‌ای یورش نیروهای پلیس به دانشجویان و استادان در شهرها و ایالت‌های گوناگون آمریکا را محکوم کردند.

مطالعه بیشتر

سیزدهمین جشنواره بین‌المللی پویانمایی تهران که به اسکار انیمیشن کشور شهرت یافته و یکی از پنج فستیوال برتر انیمیشن در جهان است از سیزدهم اسفند ماه امسال در حالی شروع به کار کرد که باز هم غرفه‌ی کانون و گروه آموزشی انیمیشن سوره، یکی از فعالترین‌های بازار فیلم و رخدادهای این جشنواره ۲۷ ساله بودند.

مطالعه بیشتر

نقاشی از جمله هنرهای بدون مرز و دیرینه این سرزمین است. امروزه با وجود ابزارهای دیجیتال همچنان نقاشی کلاسیک طرفداران خاص خود را دارد و کم نیستند هنرمندانی که با آثار ارزشمندشان قدم به رقابت‌های جهانی گذاشته و نام و آوازه ایران را طنین انداز می‌کنند.

مطالعه بیشتر

شانزدهمین جشنواره هنرهای تجسمی فجر در سال 1402 برگزار و نتایج آن اعلام شد. در میان این نتایج نام دانشجویان و استادان دانشگاه سوره مانند محمدجواد طاهرخانی، فاطمه پور یوسفی، زهرا رحیمی، سرگل داوودی، نفیسه صادق نژاد، مائده نجف فرد و نرگس بخشایش نیز به چشم می خورد.