اخبار و اطلاعیه ها

«مؤسسه پژوهشی حکمت و فلسفه ایران» و «دانشگاه سوره» با هدف تقویت همکاری‌های مشترک پژوهشی و علمی در حوزه‌های مرتبط به‌ویژه در زمینه انعقاد قراردادهای پژوهشی بین دو مؤسسه و برگزاری همایش‌های علمی، ملی و بین‌المللی و کارگاه‌های علمی مشترک و انتشار آثار به منظور پیشبرد و اعتلای علوم انسانی، حکمت اسلامی، هنر، فلسفة هنر و حکمت هنر دینی تفاهم‌نامه همکاری امضا کردند.

مطالعه بیشتر

سیزدهمین جشنواره بین‌المللی پویانمایی تهران که به اسکار انیمیشن کشور شهرت یافته و یکی از پنج فستیوال برتر انیمیشن در جهان است از سیزدهم اسفند ماه امسال در حالی شروع به کار کرد که باز هم غرفه‌ی کانون و گروه آموزشی انیمیشن سوره، یکی از فعالترین‌های بازار فیلم و رخدادهای این جشنواره ۲۷ ساله بودند.

مطالعه بیشتر

نقاشی از جمله هنرهای بدون مرز و دیرینه این سرزمین است. امروزه با وجود ابزارهای دیجیتال همچنان نقاشی کلاسیک طرفداران خاص خود را دارد و کم نیستند هنرمندانی که با آثار ارزشمندشان قدم به رقابت‌های جهانی گذاشته و نام و آوازه ایران را طنین انداز می‌کنند.

مطالعه بیشتر

شانزدهمین جشنواره هنرهای تجسمی فجر در سال 1402 برگزار و نتایج آن اعلام شد. در میان این نتایج نام دانشجویان و استادان دانشگاه سوره مانند محمدجواد طاهرخانی، فاطمه پور یوسفی، زهرا رحیمی، سرگل داوودی، نفیسه صادق نژاد، مائده نجف فرد و نرگس بخشایش نیز به چشم می خورد.

مطالعه بیشتر

رئیس دانشگاه سوره در گفت‌وگو با روابط عمومی به مناسبت سی سالگی این دانشگاه گفت: دانشگاه سوره در حال یک بازسازی مجدد برای تبدیل‌شدن به یک مرکز علمی و آموزشی ممتاز در ایران، حوزه جهان اسلام و خارج از مرزهای بین‌المللی است.

مطالعه بیشتر

در آستانه سی سالگی دانشگاه سوره نمایشگاهی از آثار دانشجویان گروه گرافیک در نگارخانه آیه برپا شده است. مدیر گروه گرافیک دانشکده هنر سوره درباره روند تهیه، تولید و برپایی نمایشگاه خط کوفی بنایی در نگارخانه آیه توضیح می‌دهد.