اخبار و اطلاعیه ها

دانشکده هنر دانشگاه سوره با همکاری انجمن سینمای جوانان ایران در دومین نشست تخصصی که به مناسبت ششمین همایش مطالعات فیلم کوتاه تهران برگزار می‌شود، «نشست تخصصی ژانرهای ترکیبی، نظریه و عمل» را برگزار می‌کند.

مطالعه بیشتر

نخستین نشست از سلسله جلسات نقد کتاب سوره با همکاری دانشکده هنر و معاونت پژوهشی دانشگاه در سالن کنفرانس دانشگاه سوره برگزار شد. در این نشست در خصوص کتاب ژانر سینما و زیباشناسی و کارکردهای ژانر در سینما بحث و گفت‌وگو شد.

مطالعه بیشتر

مسئول بسیج اساتید دانشگاه سوره در یادداشتی در واکنش به بازداشت استادان دانشگاه‌های آمریکا و سرکوب اعتراضات دانشگاهیان در ده‌ها دانشگاه آمریکا و اروپا نوشت: امروز فلسطین به میزان نمایش حق و باطل در جهان تبدیل شده است.

مطالعه بیشتر

اعضای هیأت‌علمی دانشکده‌ هنر دانشگاه سوره طی بیانیه‌ای یورش نیروهای پلیس به دانشجویان و استادان در شهرها و ایالت‌های گوناگون آمریکا را محکوم کردند.