اخبار و اطلاعیه ها

مراسم تقدیر از برگزیدگان جشنواره سرو سیمین در بخش دانشجویی و اهدای دیپلم افتخار و هدیه نقدی به استادان فعال و برگزیده حوزه صنایع دستی و مدیران برخی از دانشگاه‌های فعال کشور از جمله دانشگاه سوره برگزار شد.

مطالعه بیشتر

«کتاب ژانر سینما؛ زیبایی‌شناسی و کارکردهای ژانر» در بخش هنر، چهل‌ویکمین جایزه کتاب سال جمهوری اسلامی ایران و سی‌ویکمین جایزه جهانی کتاب سال جمهوری اسلامی ایران مورد توجه داوران قرار گرفته و شایسته تقدیر شناخته شد.

مطالعه بیشتر

چهل و پنجمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی در غرفه دانشگاه سوره و با حضور پرشور دانشجویان، استادان، کارکنان و عموم بازدیدکنندگان از غرفه دانشگاه سوره باشکوه و پررونق برگزار شد.

مطالعه بیشتر

«مکر مکرم» عنوان نمایشی است که این روزها با استقبال مخاطبان و منتقدان روبه‌رو شده است. این نمایش در بخش دانشجویی چهل و دومین جشنواره بین‌المللی تئاتر فجر نیز حضور داشت و جوایز بسیاری از بخش‌ها را دریافت کرد. به همین بهانه با «علی خورشیدی» کارگردان این نمایش و دانشجوی دانشگاه سوره گفت‌و‌گو کردیم که در ادامه می‌خوانیم.

مطالعه بیشتر

شانزدهمین جشنواره هنرهای تجسمی فجر این روزها در آستانه گشایش قرار دارد. رویدادی سالانه که بزرگ‌ترین آوردگاه رقابتی هنرمندان این عرصه در سطح ملی محسوب می‌شود و برترین و تازه‌ترین دستاوردهای هنری هنرمندان در طول یک سال اخیر را به نمایش می‌گذارد.