چهل و پنجمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی در غرفه دانشگاه سوره و با حضور پرشور دانشجویان، استادان، کارکنان و عموم بازدیدکنندگان از غرفه دانشگاه سوره باشکوه و پررونق برگزار شد.

به گزارش روابط‌عمومی دانشگاه سوره چهل و پنجمین سالروز پیروزی انقلاب اسلامی ایران با حضور دانشجویان، استادان، کارکنان دانشگاه سوره و با حضور گسترده مردمی در مقابل غرفه دانشگاه سوره برگزار شد. در بخش دیگری از غرفه دانشگاه سوره به مناسبت جشن پیروزی انقلاب اسلامی، مسابقه قرآن ویژه کودکان برگزار و جوایزی برای این کودکان در نظر گرفته شد.

در غرفه‌های دانشگاه سوره که در مقابل دانشگاه برپا بود هنرهایی از قبیل نقاشی تصاویر شهدا، خطاطی، نقاشی روی صورت کودکان و... به نمایش درآمد و ضمن معرفی هنرهای فوق به بازدیدکنندگان، شعارهای انقلابی و یادگاری‌هایی از مراسم بیست و دوم بهمن 1402 برای این افراد خوشنویسی و به آنان اهدا شد.

گفتنی است دانشگاه سوره همه‌ساله برنامه‌های متنوع و باشکوهی را در دهه فجر و خصوصاً روز بیست و دوم بهمن‌ماه برگزار می‌کند.

امسال نیز با حضور پرشور  و گسترده آحاد مردم، دانشجویان و کارکنان دانشگاه، این جشن  باشکوه‌تر از سال‌های پیش برگزار شد.

کلمات کلیدی: دانشگاه سورهچهل و پنجمین بهار انقلاب اسلامی در زمستان 1402/ جشن پیروزی انقلاب اسلامی ایران در دانشگاه سوره