دانشکده هنر دانشگاه سوره با همکاری انجمن سینمای جوانان ایران در دومین نشست تخصصی که به مناسبت ششمین همایش مطالعات فیلم کوتاه تهران برگزار می‌شود، «نشست تخصصی ژانرهای ترکیبی، نظریه و عمل» را برگزار می‌کند.

به گزارش روابط‌عمومی دانشگاه سوره در دومین نشست تخصصی که به مناسبت ششمین همایش مطالعات فیلم کوتاه تهران برگزار می‌شود، دکتر علی روحانی عضو هیأت‌علمی دانشگاه هنر و سید جواد میر هاشمی مدیر انتشارات و پژوهش انجمن سینمای جوانان ایران درباره موضوع این دوره از همایش با علاقه‌مندان گفت‌وگو می‌کنند. میزبان این نشست دانشکده هنر دانشگاه سوره خواهد بود.

این جلسه سه‌شنبه ۱۱ اردیبهشت ساعت ۱۰ تا ۱۲ در سالن کنفرانس ساختمان اصلی دانشگاه سوره برگزار می‌شود.

لازم به ذکر است ورود برای علاقه‌مندان با شرط رعایت قوانین دانشگاه، آزاد و رایگان است.

کلمات کلیدی: دانشگاه سورهنشست تخصصی ژانرهای ترکیبی، نظریه و عمل برگزار می‌شود