دومین جلسه از دوشنبه‌های نقد کتاب سوره به همت دانشکده هنر و معاونت پژوهشی برگزار می شود.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه سوره، در این جلسه قرار است کتاب«پژوهش هنر و هنر پژوهش» تالیف دکتر مهران هوشیار (دانشیار دانشکده هنر دانشگاه سوره) با حضور دکتر بهروز محمودی بختیاری (دانشیار دانشگاه تهران) مورد نقد و بررسی قرار بگیرد. این نشست با دبیری دکتر مهدی محمدی (استادیار دانشکده هنر دانشگاه سوره) برگزار خواهد شد.

بنابر رویه جدید جلسات نقد کتاب، گفت و گوها تنها معطوف به کتاب نبوده و اساتید حاضر در جلسه درباره روش تحقیق و جایگاه آن در هنر نیز مطالب و دیدگاه‌های خود را بیان می‌کنند.

دومین جلسه از دوشنبه‌های نقد کتاب سوره، ۱۰ اردیبهشت از ساعت ۱۴ تا ۱۶ در سالن کنفرانس ساختمان اصلی دانشگاه سوره واقع در خیابان آزادی، نرسیده به خوش جنوبی، نبش کامیاران برپا می‌شود.

علاقمندان می‌توانند با فراخوانی لینک زیر بصورت مجازی نیز در جلسه حضور یابند. همچنین ورود حضوری برای عموم علاقمندان با حفظ مقررات دانشگاه آزاد و رایگان است.

کلمات کلیدی: دانشگاه سوره«پژوهش هنر و هنر پژوهش» در بوته نقد دوشنبه‌های کتاب سوره