اخبار و اطلاعیه ها

دانشجویان رشته سینما گرایش کارگردانی دانشگاه سوره روز 23 اسفند ماه گذشته سر صحنه مجموعه تلویزیونی «هیات مدیره» به کارگردانی مازیار میری حاضر شده و حضور در یک پروژه عملی را به صورت کارگاهی تجربه کردند.

مطالعه بیشتر

کانونِ فیلمِ دانشگاه سوره آخرین فعالیت هنریِ خود در پایانِ سالِ جاری را در روز دوشنبه ٢۱ اسفند ماه ٩۶ با اکرانِ ٧ فیلمِ کوتاهِ منتخب انجمن سینمای جوانان ایران دفتر اصفهان، به پایان رسانید.

مطالعه بیشتر

سازمان زیباسازی شهر تهران در پیشواز از بهار 1397 و هم زمان با برگزاری سالانه هنرهای شهری بهارستان، چهارمین جشنواره هنری تخم مرغ های نوروزی را در دو بخش حرفه ای و دانشجویی با حضور اساتید دانشگاه سوره برگزار کرد.

مطالعه بیشتر

به همت انجمن علمی سینما و همکاری معاونت فرهنگی دانشجویی دانشگاه سوره، کارگاه شخصیت پردازی در فیلمنامه روز سه شنبه 15 اسفند ماه با حضور استاد مهران کاشانی (فیلمنامه نویس و مدرس دانشگاه) از ساعت 13 تا 16 در سالن سینمای شهید حسین فهیمی دانشگاه سوره برگزار می شود.

مطالعه بیشتر

مصطفی شیری دانشجوی رشته سینما دانشگاه سوره با فیلم "خون بازی" برنده جایزه بهترین فیلم مستند در بخش ویژه هفتمین جشنواره ملی فیلم دانشجویان زاهدان شد.

مطالعه بیشتر

در راستای طرح تحول نظام سلامت و ایجاد تسهیلات مناسب جهت استفاده اساتید و کارکنان دانشگاه سوره از خدمات قابل ارائه در کلینیک دندانپزشکی درمانگاه عمار، طرح ارائه خدمات اقساطی دندانپزشکی به مورد اجرا گذاشته شد.