به گزارش روابط عمومی دانشگاه سوره، به نقل از معاونت پژوهشی دانشگاه_ کتابخانه مرکزی سوره به همت معاونت پژوهشی، در کنار پیگیری تخصیص اعتبار به اساتید و دانشجویان برای خرید کتاب، به تهیه کتاب برای تجهیز کتابخانه‌های هر سه دانشکده اقدام کرد. پس از پیگیری‌های به‌عمل‌آمده و پس از دریافت بن تخفیف خرید کتاب از نمایشگاه مجازی کتاب و تخصیص بودجه؛ کتابخانه مرکزی توانست تعداد 315 عنوان کتاب را در بهمن‌ماه 1400 تهیه کند. در این راستا، لیست کتاب‌های مورد نیاز از رؤسای محترم هر سه دانشکده هنر؛ فرهنگ و ارتباطات؛ معماری و شهرسازی جمع‌آوری شد و علاوه بر آن به همکاران دانشکده‌ها جهت دریافت پیشنهاد‌ها برای خرید کتاب اطلاع‌رسانی شد. کتاب‌ها بر اساس لیست‌های ارسالی و انجام بررسی‌های لازم از جمله تکراری نبودن کتاب، مرتبط بودن با رشته‌های تحصیلی هر سه دانشکده و ... انتخاب شد؛ در مجموع تعداد ۳۱۵ عنوان و ۵۴۵ نسخه کتاب خریداری شده که از سوی ناشران به کتابخانه ارسال خواهد شد.

پس از ورود کتاب‌ها به کتابخانه امور مربوط به ثبت، فهرست‌نویسی و آماده‌سازی انجام شده و در نهایت در قفسه کتابخانه جهت استفاده کاربران قرار خواهد گرفت.

کلمات کلیدی: خرید 545 نسخه کتاب توسط کتابخانه مرکزی، معاونت پژوهشی، دانشگاه سوره