به گزارش روابط‌عمومی دانشگاه سوره نمایشگاه لباس تئاتر امروز چهارشنبه به همت دانشجویان دانشگاه سوره و راهنمایی راضیه ابراهیمیان استاد این رشته برگزار شد.

دانشجویان تئاتر دانشگاه سوره کارهای کلاسی خود را که از قبل آماده کرده بودند در نگارخانه آیه دانشگاه سوره در معرض تماشای بازدیدکنندگان قرار داده و درباره چگونگی طراحی تا تهیه کارهای شان توضیح می‌دهند.

یکی از دانشجویان درباره اثری که از کاراکتر موردعلاقه‌اش ساخته بود این‌طور گفت: این سبک از طراحی لباس برای شخصیت موردعلاقه خودم است. این سبک می‌تواند درباره هر شخصیت کارتونی، فیلم و... باشد. من این کاراکتر کارتونی را انتخاب کردم و برایش لباس و وسایل جانبی را در نظر گرفتم. حاصل و نتیجه کارم این سبک لباس خاصی است که  می‌بینید.

گفتنی است نمایشگاه لباس تئاتر دانشجویان دانشگاه سوره یک‌روزه بوده و بعدازظهر امروز به پایان می‌رسد.

کلمات کلیدی: دانشگاه سورهرویداد دانشجویی نمایشگاه لباس تئاتر در نگارخانه آیه برگزار شد