3349رکورد در مدت زمان 18.54ثانیه
عبارت مورد جستجو :
کارگاه پروپوزال نویسی ویژه دانشجویان مدیریت رسانه به همت معاونت پژوهشی دانشگاه سوره و با همکاری دانشکده فرهنگ و ارتباطات، با تدریس دکتر سیاوش صلواتیان در سامانه سیباد برگزار می شود.
وبینار نشانه شناسی تولیدات تصویری در روزگار کرونایی به همت کلاس ارتباطات تصویری، دانشکده فرهنگ و ارتباطات دانشگاه سوره امروز (9 آذر) برگزار می شود.
معاونت دانشجویی و فرهنگی دانشگاه سوره با حمایت معاونت فرهنگی اجتماعی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، جشنواره مجازی دانشجویی نور محمد(ص) را برگزار می کند.
به همت معاونت پژوهشی و با همکاری دانشکده هنر دانشگاه سوره ، کارگاه آموزشی "جستجو و بازیابی پیشرفته در پایگاه های اطلاعات علمی بین المللی" ویژه استادان دانشگاه سوره صبح روز پنج شنبه (6آذر) طی سه نشست پیاپی برگزار شد.
به همت موسسه مطالعات فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری با همکاری معاونت های فرهنگی و اجتماعی، پژوهش و فناوری و آموزشی این وزارتخانه، چهاردهمین نشست از مجموعه نشست های ایده پردازی علم و جامعه، صبح روز چهارشنبه(5آذر) برگزار شد.
معاونت پژوهشی دانشگاه سوره با همکاری دانشکده هنر، هفتمین جلسه نقد کتاب سوره را دوشنبه 10 آذر ماه به صورت آنلاین برگزار می کند.
وبینار مسائل شهری منطقه 22 تهران عصر (یکشنبه) 2 آذر با حضور دکتر مهرداد رحمانی برگزار شد.
به همت معاونت پژوهشی و با همکاری دانشکده هنر دانشگاه سوره ، کارگاه آموزشی "جستجو و بازیابی پیشرفته در پایگاه های اطلاعات علمی بین المللی" ویژه استادان دانشگاه سوره 6 آذر ماه برگزار می شود.
معاونت دانشجویی و فرهنگی دانشگاه سوره، اکران آنلاین و جلسه نقد و بررسی مستند داغ قره باغ را در روز پنج شنبه 29 آبان ماه برگزار کرد.
ششمین جلسه نقد و بررسی کتاب « هنر ایران » نوشته رابرت مرداک اسمیت با ترجمه کیانوش معتقدی، به همت معاونت پژوهشی دانشگاه سوره با همکاری دانشکده هنرسوره به صورت مجازی برگزار شد .
  • تعداد رکوردها : 3349