دانشجویان دانشکده معماری و شهرسازی سوره باهدف آشنایی با فضاهای شهری از بافت تاریخی تهران بازدید کردند.

به گزارش روابط‌عمومی دانشگاه سوره، دکتر بهنام پزشکی مدرس گروه معماری دانشکده معماری و شهرسازی سوره بابیان این مطلب گفت: این بازدید همسو با درس تحلیل فضای شهری در بافت ارزشمند و تاریخی مرکز شهر تهران انجام شد.

وی افزود: دانشجویان حاضر در این تور آموزشی و گردشگری از میدان مشق و سردر باغ ملی و فضای شهری این مجموعه و بناهای ارزشمند آن شامل ساختمان سابق شهربانی کل کشور، ،موزه ملک ،وزارت امور خارجه و عمارت سابق قزاق خانه دیدن کردند.

پزشکی در ادامه خاطرنشان کرد: دانشجویان شرکت‌کننده، علاوه بر میدان مشق در پیاده راه سی تیر نیز حاضرشده و ضمن بررسی معماری این محل با مفهوم پیاده راه و دیگر فضاهای این محور آشنا شدند.

گفتنی اینکه بازدید دانشجویان معماری و شهرسازی از بافت تاریخی تهران به‌صورت دوره‌ای و به‌منظور آشنایی آنان با شیوه معماری شهر تهران انجام می‌شود.

کلمات کلیدی: دانشگاه سورهبازدید دانشجویان معماری و شهرسازی از بافت تاریخی تهران