معاونت آموزش و تحصیلات تکمیلی دانشگاه سوره، شرایط و ضوابط انتخاب رشته دانشجویان متقاضی تحصیل در این دانشگاه را اعلام کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه سوره، براساس اطلاعیه معاونت آموزش و تحصیلات تکمیلی دانشجویان علاقمند به ثبت نام در رشته محل‌های با آزمون و رشته‌های صرفاً با سوابق تحصیلی «بدون آزمون» می‌توانند براساس توضیحات زیر نسبت به انتخاب رشته در مقطع کارشناسی پیوسته دانشگاه سوره اقدام کنند.

«مراحل انتخاب رشته مقطع کارشناسی پیوسته1402»

1. مراجعه به سایت سازمان سنجش آموزش کشور از روز سه شنبه 31/05/1402 تا روز شنبه 04/06/1402 به نشانی: www.sanjesh.org

2. مطالعه کامل دفترچه شماره 2 راهنمای انتخاب رشته آزمون سراسری 1402

استان تهران (صفحه 125 و 126 دفترچه راهنما انتخاب رشته سازمان سنجش آموزش کشور، مربوط به دانشگاه غیر انتفاعی سوره – تهران)

لازم به ذکر است مطالعه صفحه 36 دفترچه راهنمای انتخاب رشته فصل دوم: توضیحات و جدول رشته‌های تحصیلی گروه آزمایشی (4) هنر قسمت دانشگاه سوره و دفترچه پیوست مشخصات و ضوابط دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی آزمون سراسری سال 1402 صفحه 25 قسمت دانشگاه سوره برای داوطلبان متقاضی دانشگاه سوره الزامی است.

کلمات کلیدی: دانشگاه سورهاعلام ضوابط انتخاب رشته دانشجویان پذیرفته شده در آزمون کارشناسی پیوسته 1402