کارگاه یک روزه خط نقاشی آیات و روایات به شیوه پریشان نویسی در حاشیه برپایی نمایشگاه پوستر «فلسطین تنها نیست» برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه سوره، سید عبدالله حاجی سید حسن، مدرس این کارگاه و از هنرمندان واحد تجسمی حوزه هنری گفت: این کارگاه تجسمی به مناسبت وقایع و ظلم‌هایی که این روزها در حق مردم مظلوم غزه و فلسطین می‌شود برگزار شده است.

این هنرمند که در زمینه بسط و گسترش آیات و روایات با استفاده از نقاشی خط فعالیت می‌کند درباره دلایل برپایی این کارگاه خاطرنشان کرد: یکی از آیاتی که توصیه شده در هنگام مشکلات قرائت شود سوره فیل است و این کارگاه نیز با چنین هدف و نیتی برگزار شد.

حاجی سید حسن، با اشاره به معرفی تکنیک پریشان نویسی در این کارگاه اظهار کرد: این تکنیک نوع خاصی از خط است که توسط بنده ابداع شده و از آن برای نقاشی خط آیات و روایات استفاده می‌کنم.

وی در خاتمه با اشاره به استقبال خوب دانشجویان سوره از این کارگاه هنری گفت: دانشجویان علاقه‌مند بیشتر درباره نوع کار سوالاتی داشتند که در پاسخ به آنها توصیه کردم به روشی که در آن تسلط و مهارت کافی دارند پایبند باشند و روی همان تمرکز کنند تا کیفیت آثارشان به مرور افزایش یابد.

کلمات کلیدی: دانشگاه سورهکارگاه خط نقاشی آیات و روایات به شیوه پریشان نویسی برگزار شد