دومین شماره نشریه دانشجویی «راه» متعلق به دانشجویان دانشگاه سوره، با هدف بررسی و تحلیل مسائل روز هنر انقلاب، مقاومت فلسطین و معرفی آثار شاخص دانشجویی منتشر شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه سوره، دومین شماره ماهنامه دانشجویی راه با مصاحبه «محمدرضا سرشار» نویسنده، پژوهشگر و استاد دانشگاه با اشاره به مسیر و هدف دانشگاه سوره در راستای تربیت هنرمند متعهد و تعریف هنر دینی و همچنین گفتگویی با «زهرا خدایی» نویسنده کتاب و دانشجوی دانشگاه سوره منتشر شد.

«هنرِ در خدمت» یادداشتی به قلم مجتبی مجلسی با هدف تاملی در رویداد مسابقه پوستر «الاقصی»، «آخرین تکاپو» یادداشتی بر واقعه ۱۳ آبان به قلم نورالهدی حیدری فر و نقد، تحلیلی بر مستند «۴۴۴ روز» به قلم بنیامین فلاحتی به همراه آثار دیگر از مطالب شماره دوم نشریه دانشجویی «راه» است.

گفتنی است، نشریه دانشجویی «راه» به صاحب‌امتیازی دانشگاه سوره و مدیرمسئولی حسام مدحت و سردبیری بنیامین فلاحتی، به‌صورت ماهنامه فرهنگی و اجتماعی منتشر می‌شود.

دانلود دومین شماره نشریه دانشجویی «راه»

کلمات کلیدی: دانشگاه سورهدومین شماره نشریه دانشجویی راه منتشر شد