کارگاه آموزشی «آشنایی با تحلیل داده با نرم‌افزار SPSS در روش کمی» به مناسبت هفته پژوهش، با ارائه‌ دکتر «جواد صادقی جعفری» به همّت دانشکده فرهنگ و ارتباطات و معاونت پژوهشی دانشگاه سوره برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه سوره به نقل از معاونت پژوهشی؛ عضو هیات علمی دانشکده فرهنگ و ارتباطات دانشگاه سوره درباره اهداف برگزاری این کارگاه گفت: این کارگاه برای آشنا‌سازی دانشجویان با یکی از مهم‌ترین و کاربردی‌ترین نرم‌افزارهای تحقیق کمّی و افزایش توان حرفه‌ای آنان برگزار شد. در این کارگاه ابتدا نقش و ماهیت داده‌ها در پژوهش کمی مورد بحث قرار گرفت و سپس در مرحله بعدی تحلیل داده‌ها شامل دو بخش آماده‌سازی داده‌ها و تحلیل تشریح شد. همچنین بخش‌های اصلی نرم‌افزار SPSS مانند نحوه ورود داده‌ها و تعریف متغییرها بیان شدند.

وی افزود: در این کارگاه نحوه ایجاد متغییرها و برچسب‌زنی و اختصاص کدها و ارزش‌ها در نرم‌افزار به دانشجویان آموزش و نحوه داده‌ها برای هر مورد تشریح شد.

گفتنی است، در ادامه این کارگاه دانشجویان شرکت کننده به صورت عملی نحوه کار با نرم‌افزار SPSS را تمرین کردند.

کلمات کلیدی: دانشگاه سورهکارگاه «آشنایی با تحلیل داده با نرم‌افزار SPSS در روش کمی» برگزار شد