دانشکده فرهنگ و ارتباطات با همکاری معاونت پژوهشی دانشگاه سوره، کارگاه آموزشی «آشنایی با روش‌های کیفی و مباحث مقدماتی تحلیل داده در نرم‌افزار Maxqda» را برگزار کرد.

به گزارش روابط‌عمومی دانشگاه سوره به نقل از معاونت پژوهشی؛ در این کارگاه که با حضور دانشجویان مقطع کارشناسی ارشد روزنامه‌نگاری برگزار شد، «دکتر جواد صادقی جعفری»، عضو هیأت‌علمی دانشکده فرهنگ و ارتباطات دانشگاه سوره به تشریح روش‌ کیفی در تحقیقات و تفاوت آن با روش‌ کمی اشاره کرد.

این استاد دانشگاه سوره، در بخش اول کارگاه درباره ماهیت داده‌ها در روش کیفی و نحوه گردآوری آنها توضیح داد. در بخش دوم نیز نرم‌افزار Maxqda، متغیرهای اصلی و نوار ابزارهای اصلی بیان شد.

دکتر صادقی در ادامه، نحوه بارگذاری اسناد در بخش مربوطه معرفی و نحوه اصلاح و تنظیم سند را توضیح داد. همچنین دانشجویان در این کارگاه با نحوه کدگذاری و مقوله‌بندی و نحوه گزارش‌گیری در قالب نمودار آشنا شدند.

گفتنی است، این کارگاه آموزشی به صورت حضوری و عملی برگزار شد.

کلمات کلیدی: دانشگاه سورهکارگاه مقدماتی تحلیل داده در نرم‌افزار Maxqda برگزار شد