شانزدهمین جشنواره هنرهای تجسمی فجر در سال 1402 برگزار و نتایج آن اعلام شد. در میان این نتایج نام دانشجویان و استادان دانشگاه سوره مانند محمدجواد طاهرخانی، فاطمه پور یوسفی، زهرا رحیمی و سرگل داوودی نیز به چشم می خورد.

به گزارش روابط‌عمومی دانشگاه سوره فاطمه پور یوسفی دانش‌آموخته رشته هنر اسلامی و مدرس مدعو دانشکده هنر دانشگاه سوره در شانزدهمین جشنواره هنرهای تجسمی فجر 1402 در بخش سرامیک و آبگینه هنری طوبای زرین و جایزه نقدی این جشنواره را دریافت کرد.

همچنین محمد جواد طاهرخانی از استادان گروه نقاشی دانشکده هنر نیز در شانزدهمین جشنواره تجسمی فجر در بخش طراحی و نقاشی، نفر اول و برگزیده شده و طوبی زرین جشنواره را دریافت کرد.

علاوه بر آن آثار نفیسه صادق نژاد دانشجوی سابق و همکار فعلی دانشگاه سوره، نرگس بخشایش فارغ التحصیل و از مدرسان دانشکده هنر سوره و مائده نجف‌فرد دانشجوی کارشناسی ارشد دانشکده هنر دانشگاه سوره نیز در این جشنواره پذیرفته شد.

کلمات کلیدی: دانشگاه سورهبرگزیدگان شانزدهمین جشنواره هنرهای تجسمی فجر اعلام شد/ دانشجوی دانشگاه سوره برگزیده بخش سرامیک هنری