همایش معناشناسی هنر اسلامی معاصر ایران با بررسی معنا در هنر اسلامی در دانشکده هنر دانشگاه سوره برگزار شد.

به گزارش روابط‌عمومی دانشگاه سوره همایش معناشناسی هنر اسلامی معاصر به دبیری دکتر مهران هوشیار مدیر گروه مطالعات عالی هنر با همکاری معاونت پژوهشی دانشگاه سوره و انجمن هنر اسلامی دانشگاه سوره برگزار شد.

این همایش با سخنرانی دکتر علی عباسی، استاد گروه زبان و ادبیات فرانسه دانشگاه شهید بهشتی؛ دکتر علی‌اصغر فهیمی‌فر، دانشیار دانشکده هنر و معماری دانشگاه تربیت مدرس؛ دکتر هادی ربیعی، استادیار گروه فلسفه و هنر دانشگاه هنر؛ دکتر صادق رشیدی، استادیار دانشگاه فرهنگیان تهران و با حضور معاون دانشکده هنر و سایر دانشجویان و استادان دانشگاه سوره به‌صورت حضوری و مجازی برگزار شد.

استادان شرکت‌کننده در همایش معناشناسی هنر اسلامی معاصر ایران با ارائه بازتعریفی از معناشناسی هنر، هنر اسلامی را در قرن گذشته موردبررسی قرار داده و هر یک با پرداختن به جنبه‌ای از این هنر تعریف جدیدی بر پایه مبانی گذشته از این هنر ارائه دادند.

گفتنی است این گردهمایی به‌صورت سلسله جلسات در بازه زمانی دوساله برنامه‌ریزی‌شده و در هر جلسه هنرهای زیرشاخه هنر اسلامی موردبررسی قرار خواهند گرفت.

کلمات کلیدی: دانشگاه سورهگردهمایی معناشناسی هنر اسلامی معاصر برگزار شد