دکتر امیدعلی مسعودی عضو هیات علمی دانشگاه سوره به مرتبه استادی ارتقاء یافت.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه سوره، در جلسه هیات ممیزی مشترک مراکز و موسسات غیردولتی پژوهشی و آموزشی عالی علوم انسانی، هنر و معارف دینی استان تهران که روز دوشنبه 21 اسفندماه برگزار شد، دکتر امیدعلی مسعودی موفق به ارتقاء از مرتبه دانشیاری به استادی شد.

دکتر امیدعلی مسعودی دارای بیش از 47 مقاله علمی تخصصی و بین‌المللی است و هم اکنون سرپرست دانشکده فرهنگ وارتباطات دانشگاه سوره فعالیت می‌کند.دیگر سوابق اجرایی وی شامل موارد زیر است:

عضو انجمن بین المللی تحقیقات ارتباطی(IAMCR)، رییس هیات مدیره انجمن ملی سواد رسانه ای ایران، عضو انجمن ایرانی مطالعات فرهنگی وارتباطات1395 تاکنون و سال‌ها فعالیت در مطبوعات و رسانه‌ها (رزومه دکتر امید علی مسعودی)

گفتنی است، وی نخستین عضو هیات علمی دانشگاه سوره است که به این مرتبه ارتقاء یافته است.

کلمات کلیدی: دانشگاه سورهدکتر امیدعلی مسعودی به مرتبه استاد ارتقاء یافت